adam gidip kız çocuğunu karısını kuma gömüyor ve bu adam müslüman
adam gidiyor 3 yaşındaki çocuğa tecavüz ediyor cinsiyeti fark etmeksizin ve bu adam müslüman
adamlar gidiyor allah var diyor, ellerinde hiçbir kanıt yok. allah çıkıp kendini gösteriyor mu "kardeşim ben allahım" diye?
eski zamanlarda daha teknolojinin t'si bile yokken insanlar sırf adalet sistemini oturmak için kafasından bir varlık uydurmuş, kamera görevi yapmıştır. "yargılanıyorsun. eğer yalan söylersen tanrı seni cezalandırır, yakar."
diğer dinleri araştırmadım, sadece coğrafyamızdan ötürü müslümanlığı incelemiş birisi olarak müslümanlığın her zerresi saçmadır. dine zorlama yok deyip inanmayanların kellesini koparın diyen kendisiyle çelişen bir kitap var.
Allahı görseydin inanırdın, amerikalıda inanırdı çinlide inanırdı, ee herkes inandı herkes iman etti imtihan sırrı kalktı, örnek veriyorum sınavlarda soru sorulduğunu düşün ama sadece 1 şık var herkes o şıkkı seçerdi ve sınavı geçerdi.
Müslümanların günahları var kötü şeyler yapıyorlar ama bu İslamın kötü olduğun anlama gelmez, bütün müslümanlar böyle değil sence yüzde kaçı cinayet ve tecavüz yapıyor genelleme yapman hiç hoş değil ayrıca müslüman olmayanlar süt gibi insanlarmı, Allahın varlığının kanıtı var biraz merak etip acaba Allah varmı, dur bi youtubede arayım belki mantıklı bir cevapı vardır diye düşünseydin Allahın varlığının tatmin edici bir kanıtını alırdın.
Allah sadece diğer dünyada değil bu dünyada da cezalandırıyor şeriat diye bir şey var, ayrıca dünyada adaletsizlik yapanların diğer dünyada cezasını alması sence daha adaletli bir şey değil mi , inanmayanların kellesini koparmasını hangi ayet diyor atarmısın?