Instagram BBCodemi izin vermediğim halde kullanmışsın, bravo. Gereken şikayeti yaptım.
Öncelikle attığınız postlar ile herkese teşekkür etmek istiyorum, beleşten bir sayfa :P
Neyse, bbcode izin vermedin demişsin beni ilgilendirmez photoshop ile uğraşarak kendim editleyip bbcodun bazı yerlerini değiştirerek kullandım, font felan aynısı olmadığına emin olabilirsin. Daha öncede twitter sayfası açtım internet sayfaları arşiv'den Jucy Petrov Twitter diye bulup açabilirsin. İnstagram'da açmıştım ama başka isimle görürsen yine açıp bakabilirsin. Neredeyse 3 yıldır tasarım ile uğraşıyorum kanka bir şeyler yapmaya çalışırdım ufak tefek alıntılar yapmak çalmak demek değildir, yine de şikayeti açarak çok iyi bir şey yapmışsın keşke oyuncu şikayeti açsaydın da bir şeyler diyebilseydim ama önemli değil yine de 1 saat uğraştığım bbcodesini siliyorum, umarım sevinebilmişsindir. Geç gördüğüm için kusura bakma video editliyordum rendere koydum uyuyakalmışım az önce felan uyandım.
Bu yorumuna cevap vermeden durabileceğimi sanmıyorum.

Öncelikle bunu paylaşarak başlayayım.
Ufak tefek alıntılar yaptım diyorsun fakat alıntı anlayışın bbcodeyi tamamıyla kopyalayıp fotoğrafları kendin editleyerek sadece fotoğraf kısımlarını değiştirmek muhtemelen. Şu anda kullandığın twitter BBCodeni de daha önce birisinde gördüm. Muhtemelen onu da izinsiz kullandın. Ayrıca karakter tanıtımındaki BBCodeyi
@Loki'den kopyalayıp başlıkları değiştirmişsin. Ve son olarak da hoşlandığı şeyler, kötü yanları, iyi yanları kısımlarını da başka birisinin karakter tanıtımından kopyalamışsın. Kendi karakterini özgün bir şekilde yansıtan hiçbir unsur göremiyorum. Bütün tanıtım tamamen bir oradan bir buradan alıntılama.