Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[SSB] Soulless Street Boys

Başlatan Nalsra, 16 Ağustos 2019, 04:26:06
Okunma sayısı 80744 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 126 gün, 12 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 07 Aralık 2023, 20:36
Toplam oynama: 7 gün, 9 saat
Ynt: [SSB] Soulless Street Boys
« Yanıtla #1420 : 05 Mayıs 2020, 19:52:23 »
Beyler kendi hoodunuzda günlerdir rk oluyosunuz birlik lideriniz kaçırılıyor karşılığında çetenin içinden olmayan outsider oyuncu kaçırıyorsunuz zaten kültür hakkında bişey bildiğiniz yok en iyisi dm için oynamayın da aramız bozulmasın bu konu burada kapansın ulaşmak isteyen varsa hala discorddayım

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
« Yanıtla #1421 : 05 Mayıs 2020, 20:01:16 »

Çevrimdışı nautica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Azio Babush Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:53
Toplam oynama: 88 gün, 3 saat
« Yanıtla #1422 : 05 Mayıs 2020, 20:07:29 »
Beyler kendi hoodunuzda günlerdir rk oluyosunuz birlik lideriniz kaçırılıyor karşılığında çetenin içinden olmayan outsider oyuncu kaçırıyorsunuz zaten kültür hakkında bişey bildiğiniz yok en iyisi dm için oynamayın da aramız bozulmasın bu konu burada kapansın ulaşmak isteyen varsa hala discorddayım
Ben şunu anlamadım burada kendi birliğin için mi konuştun bizim birlik mi? çünkü outsider bir tek doğru. Bu arada oyuna girde az rol yapak rolde günlerdir ne yapıyorsun merak ediyorum doğrusu.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1423 : 05 Mayıs 2020, 20:24:48 »
Ben şunu anlamadım burada kendi birliğin için mi konuştun bizim birlik mi? çünkü outsider bir tek doğru. Bu arada oyuna girde az rol yapak rolde günlerdir ne yapıyorsun merak ediyorum doğrusu.
Sizin birlik için konuştum günlerdir Ömer'e sallıyorsunuz eğer birşey bilmiyorsa neden birliğinizde en üst role koydunuz? Outsider olayını da az önce benden öğrendin çünkü daha dün adamın takılarını çalarak kendini küçük düşürmüşsün yazan çocuksun benimle rol yapabilmen için evimin içine girmen gerek  :P :P :P

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #1424 : 05 Mayıs 2020, 20:43:09 »
Selam,

normalde bu saçma tartışmanın sürmesi taraftarı değildim. Pasiflik durumum var ve hayatımda gelişen olaylardan artık oyuna zaman ayıramıyorum.
Fakat burada bana sallamanız üzerine birkaç şey söyleyeceğim, söylediğim her şey gerçek ve doğru olacak.
İlk öncelikle birlik lideri kaçırma mevzusuna geleyim, beni düşüren kişi 5 seviye bir hesap ve birliğinizle aynı Sultan içerisindeydi. Gerekli şikayetlerimi/ticketlarımı bu durumda oluşturdum ve zaten şurada olayın sonucu için sayılı bir gün var.  :)
https://www.rina-roleplay.com/forum/karakter/Sylvester_Sabali#sicil
Kişi bana hem DM attı, hem de hile kullanarak düşürdü. Beni o şekilde Bullet ile giderken vurması imkansızdı zaten. Hile arkadaşınızı çağırarak beni vurdurup; sokağınızda düştüğüm için eve soktunuz ve "Lideriniz kaçırıldı savaş bitti." dediniz. Dediğim gibi sayılı gün kaldı o olayın sonuçlanmasına, siz de bunu göreceksiniz zaten arkadaşlar.
Diğer mevzuya gelirsek; kültür hakkında bir şey bilmediğimizi söylemişsiniz, sanırım biz de sizin gibi google üzerinden  "Piru" yazıp ilk çıkan kişi olan Sylvester Scott ismini karakter ismi olarak kullanıp kültür kurucusu olabilirdik. Evet evet, ben de ismimi Raymond Washington yapmalıydım. Belki o zaman kültür hakkında bilgiye sahip olurdum, haklısınız!
"DM" için oynanıyorsa UCP bölümünden şikayet oluşturabilirsiniz, ithamda bulunmanıza gerek yok.
Ömer konusuna gelirsek de buna açıklık getirme zamanı olduğunu düşünüyorum, bunu kendisi de inkar edemez ki çoğu şeyi ben öğrenirken ona da aktardım ve o da öğrendi. Sürekli bilgi alışverişindeydim ve ne öğrenirsem birliğime bunu aktarmaktaydım. Yanımda durduğu beş altı ay boyunca onu sırtımda taşıdım, insanlardan sakındım. Kardeşim gibi baktım ona. Silent Aimbot diye atılan bir linkten trojan yediğinde kamerasından ifşası alınmıştı, hesabı çalınmıştı. Bunlar için hiç kimse değil ben bizzat gidip oyun yöneticilerinden yardım istedim, çalınan hesabını geri aldık; ifşası yayılan hesapları yasaklatıp fotoğrafını kaldırttık. Bunca emeğimden sonra bir gece ansızın herkese DM atıp birlikten ayrılmış ve ertesi gün bunu sorduğumda bana verdiği cevap "Çete konseptinden sıkıldım, babamla da problemlerimiz var bilgisayardan uzak kalacağım." oldu. Bunu saygıyla karşıladım. Fakat bundan hemen sonra bu birliğe dahil olup; en son çatışma mevsuzunda "Onlar kim? Biz onları s**..." tarzında Discord üzerinden arkamdan salladığının görüntülerine ulaştım.
Oyun için sinirlenebilirim ki bunu herkesin yaptığını düşünüyorum fakat kin besleyecek birisi değilim. Hayatımda şu 4gb boyutundaki oyundan daha önemli şeylerim var. Benim sinirlendiğim nokta bunca emek verdiğim insanın nankörlük edip arkamdan söyledikleriydi. Dediğim gibi bu saçma tartışmayı sürdürmeyi düşünmüyorum, herkese iyi oyunlar.
Ulaşmak isteyenler: Lexter ✨#3993

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #1425 : 05 Mayıs 2020, 20:46:43 »
niye tartışıyorsunuz yahu >:(

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1426 : 05 Mayıs 2020, 20:52:41 »
Özel model kullanıyorum duyar kasma   8)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Haziran 2020, 02:52
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #1427 : 05 Mayıs 2020, 21:07:10 »
Hiç bir türlü ooc yansıtmadık zaten, bu crenshawla savaşın sebebide benim yanlışlıkla raymond warreni akasyadan sanıp sıkmam. Kin besleyen değil beslenen taraftayım.  :-X

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Haziran 2020, 02:52
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #1428 : 05 Mayıs 2020, 21:07:32 »

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2023, 02:47
Toplam oynama: 140 gün, 17 saat
Son giriş: 12 Nisan 2025, 01:13
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #1429 : 05 Mayıs 2020, 21:14:46 »
Foruma bakarak ne rolü yaptığını öğrenebilirsin dostum, eleştiri yaparken "Mantık" çerçevesinin içinde eleştiri yapmanı istiyorum. Rolün gidişatına göre rol yapıyoruz ve şu an daha yeni yeni yücelmiş, ama hala götü b*k kokan zencilerden ibaretiz, otomatikman o kolyeyi çalmak karakterlerimize cazib gelir. Unutmayın, karakterinizi siz, siz ise karakteriniz değilsiniz, hepsi farklı kişilerden oluşmakta, IC'de Alperen kaçırıldığında beyaz bayrağı çektik, ama hala DC'den Crenshaw üyeleri ile sohbet içerisindeydik, dosttuk. Fakat son günlerde oluşan rollerden dolayı nedense bir kin, tanıtımı kirletme çabası falan. Bu işte kazanmakta kaybetmekte var, Veshone Murray adlı karakteri kaçırdığımızdan beri üstümüze geliniyor, böyle düşmanlık rolü yapıcaksak başlamadan bitsin, her şeyin OOC'ye taşınıp forumdan saçma sapan şeyler yazmayı bırakmanız iki taraf için iyi olacağını sanıyorum.