Gözyaşım pıt ; (
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun kanka 
Allah razı olsun kardeşim benim.
Allah rahmet eylesin kanka mekanı cennet olsun.
Allah razı olsun kardeşim.
Arkadaşım, en yakın arkadaşım senin adına çok üzüldüm duyunca şok oldum inanamadım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Kardeşim benim Allah rağzı olsun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Hayatında daha iyi bir yerlere gelebilecek kapesitedesin yoluna devam et Annene verdiğin sözü tut sevdiklerin her zaman arkanda Allah sabır versin.
Allah rağzı olsun, hedef ne kadar yüksekte olursa olsun her şey çalışarak olucak

Allah rahmet elsin, mekanı cennet olsun
Yardım edebildiğim her konuda arkadayım kaan
Allah razı olsun kardeşim, seninde aynı şekilde arkandayım bir şeye ihtiyacın olduğu zaman elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Allah rahmet eylesin, bir sorunun olursa ileti atman yeterli olur.... 
Allah razı olsun kardeşim, seninde aynı şekilde bir sorunun veya ihtiyacın olursa ileti atman yeterli.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hayatının devamında başarılar...
Allah razı olsun kardeşim
Yaktım
allah mekanını cennet etsin amin allah kolaylık versin kardeşim biz senin yanındayız canını sıkma desem bile yetmez kendini dimdik tut Yaktım
Allah razı olsun kardeşim, Sigara içince birşey değişmiyor her şey aynı ama yapıcak bir şey yok dimdik durmaya devam.
Bu adamı yakalamaya içim el vermez artık :/
Oyun be kardeşim yakalasanda yakalamasanda bir şey değişmez oyun nasıl olsa. : )
Yolundan dönme kardeşim.
Asla dönmeyeceğim kardeşim

Allah sabır versin kardeşim
Allah razı olsun kardeşim benim

Kaan, Kırıkkale li ve hemşerimsin. Okurken oldukça üzüldüm. Umarım hayatında istediğin hedeflere ulaşırsın
Allah razı olsun hemşerim, İletiden telefon numaranı at bir gün buluşalım Kırıkkalede.