Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birliklerin Genel Durumu [ELEŞTİRİ VİDEOSU]

Başlatan Mert Sangrento , 09 Nisan 2018, 01:44:40
Okunma sayısı 1288 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Haziran 2022, 13:13
Toplam oynama: 64 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Birliklerin Genel Durumu [ELEŞTİRİ VİDEOSU]
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2018, 16:20:44 »
Kime göre hata neye göre hata? Sangrento isimli kullanıcı eğer bu sabah bug abuse nedeniyle yasaklanan Sangrento'ysa oyuncuların örnek alması gereken bir şey ortaya çıkmış, evet.

Ziya öncelikle daha önce olan aramızdaki kızışma için böyle konuşuyorsun benim Sangrento ile alakam yok oyunda soyadımı izinsiz kullanan çok kişi var onun dışında birliğimin kalitesinden şüphem yok sağlamız zaten yönetim tarafından 2 gün içinde sistemsel birlik verilip onay aldı sunucuya konsept yarattık ve ilerlettik o yüzden bilgin olmadan konuşmanı önermem Bug Abuse'den falan yasaklanmadım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2018, 16:21:06 »
Eleştiriden öte öz eleştiri olması da önemli videonda kendi birliğini de eleştirebilirsin

Başta kendi birliğimi eleştireceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2018, 16:22:12 »
Inked abim, bu adamlar en azından silah çekip düşmanlarının yanına kamp kurmuyor. Rol değilde TDW oynuyorlar sanki, zombi avı misali kamp kuruyorlar çocuklara zorla taşımacılık yapan birlik var. Ben gelecek videoda sadece bunun konusu olucak diye düşünüyorum. Zaten Mert kardeşimiz kendisindende iyi olan birlikleri öve öve anlatır. Mesela The Long Beach Mob çok kaliteli, şahsı geçen kanserler yerine bu adamlarla düşman olsaydık iki taraf yine eğlenirdi.

Yavrum beni bilirsin tabii önce kendi birliğimi eleştireceğim sonra benden iyi birlikleri ve geliştirilmesi gereken birlikleri...

Çevrimdışı Ryse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2018, 20:57
Toplam oynama: 21 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2018, 17:37:40 »

Çevrimdışı Inked.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lahmard Mac Lv.14
Son giriş: 03 Ocak 2020, 17:46
Toplam oynama: 52 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2018, 17:41:22 »
Yönetici kimliğimi belirterek söylüyorum @Sangrento oyuncularla tartışmaya girmek gibi bir lüksümüz yok. Ne gibi düşüncelere girdiğini ve neye dayanarak bana ismimle hitap ettiğini anlamış değilim ama eğer bir kişi eleştirilecekse bunun haklı bir eleştiriye ulaşması için eleştiren kişinin eleştirilen kişiye nazaran kendini kanıtlamış olması gerektiğini savunan kesimin içerisindeyim. Başlık altında kavga, gürültü çıkması durumunda gerekli yaptırımları uygulayacak sonrasında kilit konumuna alarak moderatörlerin arşive taşımalarını sağlayacağım.

Başlığı gün içerisinde kontrol edeceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2018, 17:44:12 »
Yönetici kimliğimi belirterek söylüyorum @Sangrento oyuncularla tartışmaya girmek gibi bir lüksümüz yok. Ne gibi düşüncelere girdiğini ve neye dayanarak bana ismimle hitap ettiğini anlamış değilim ama eğer bir kişi eleştirilecekse bunun haklı bir eleştiriye ulaşması için eleştiren kişinin eleştirilen kişiye nazaran kendini kanıtlamış olması gerektiğini savunan kesimin içerisindeyim. Başlık altında kavga, gürültü çıkması durumunda gerekli yaptırımları uygulayacak sonrasında kilit konumuna alarak moderatörlerin arşive taşımalarını sağlayacağım.

Başlığı gün içerisinde kontrol edeceğim.

Oyuncuların size ismiyle hitap etmesi kötü bir durum mu bilemem ZİYA ABİ fakat şunu bil kendi birliğim diye demiyorum fakat tanıtımda ne bir kötü bir yorum veya OOC ortamlarda eleştiri bulunmaktadır. Üstüne bu konsepti sunucuya daha doğrusu Türk Roleplay sunucularında daha önce bu kadar başarılı yapan görmedim bu yüzden kendimden sonrakileri eleştirme hakkına sahibim ve tekrar söylüyorum ben iyileri över kötüleri gömer biri değilim objektif olacağım zaten.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2018, 19:17:31 »
**SON DURUM**
Yetkili kişilerle görüştük ve şuan birlik tanıtımlarına girip kontrol edebilirsiniz canımı sıkan bir durum olmadıkça videoya ihtiyaç duymayacağım k&a

Çevrimdışı sweezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mayıs 2019, 12:47