Evet savunmama geçeceğim fakat şehir dışındayım elimdeki kanıtlar pc emde zaten ulaştırırım şimdi öncelikle devriye partnerim ile kilisenin yanındaki kavgaya müdahale ediyorduk ve müdahalede hiçbir şekilde aynı birlikte olmadıkları söz konusu kavgasını ayırmaya çalıştığımız birliğin adı Deuce 9 Beni CK etmeye çalışan birlik Liitle Haite şimdi bildiğiniz üzere hood onayı bende gözükmedi o bölgelerde 4 adet ss im var yollayacağim eve gelince 9 Deuce dan birini taserladik ve bir anda Little Haiti birliğinden bir kişi bizi m4 ile taradı alakası olmayan bir konudan dolayı ardından devriye partnerim beni bırakıp uzakaştı ben de kimin sıktığını çözmeye çalışıyordum hood onayı gözükmeyen bölgeyr gittim fakat kişi gelip CK rolü yaptı Deuce birliği ile girdiğimiz role Little müdahale oldu PD ck etmek uğruna. Kanıtlar pc başına geçince atacağım.Trevonte Boughton Little dan bile değil alakasız bir şekilde ateş açıldı akabinde bende zaten onaylı hood yazısı gözükmedi alakali ss leri atacağım.
bak gözükmedi demişsin al bak denedim senin için diyorum

9 Deuce ile birliklerimiz dost onlar zaten benim bölgemde takılıyolar, ben de onlarla roldeydim brawl rollerini izliyordum. sonra bir anda bu arkadaşlar tek devriye aracıyla bölgeme giriş sağladılar. biliyosunuz ki bu ck izinlerinin direkt elimde olduğunu kanıtlar. her neyse bizim brawl rolümüze karışıp bir kişiyi taser'layıp alıp götürürlerken ben de hemen gidip silahımı çekip aynı bölgeye döndüm ve arkadaşımı kurtarmak adına ateş ettim. devriye sürücüsü suçluyu alıp götürdü, partnerini orada yapayalnız bırakıp gitti. partneri düştü, sürücü kaçtı. sonrasında Radolf Farron'u orada düşürdüğüm için başına gittim ve CK rolü gerçekleştirdim. Hood yazısı gözükmedi, onlar 9 Deuce bahaneleri hiçbir şeye etki etmez. ben hood yazısının gözüktüğünü kanıtladım ek olarak Çağatay da aynı yere gidip görebilir gözüktüğünü. 9 Deuce ile dost birlikleriz, benim olduğum bir roldü bu zaten.