____________________Sivilde kafa dağıtmak için çıkmışımdır. Cafe'ye gelmişimdir._________________________
*Mekan oldukça kalabalık, etrafta dörtlü sandalyelere ayrılmış tahta masalar var. Karşı tarafta sipariş alanı ve ödeme alanı var.((Matteo Rosetti))
*bakışları ile mekanı süzdü, boş bir masa bulup masaya adımladı, sağ eli ile masadaki tahta sandalyelerden birini geriye çekip oturdu.
*sağ eli ile ayakta duran bir garsona, sağ elini kaldırıp"Heyy" dedi.
*Garson, masaya gelmekte.((Matteo Rosetti))
Garson: Hoş geldiniz efendim, ne alırdınız?
Matteo Rosetti: E-ee, ben bir adet filtre kahve alacağım.
Garson:Tabii, şeker olsun mu?
Matteo Rosetti:A-a, hayır. Teşekkür ederim.
Garson:Pekala hemen getiriyorum.
*Garson sağ eli ile not defterine siparişi karaladı, masadan uzaklaşıp, mutfağa yöneldi.((Matteo Rosetti))
*Şekersiz filtre kahve yapım aşaması tamamlandı, yaklaşık 5-6 dakika sonra garson, elinde filte kahve ve başkasının siparişleri bulunan tepsi ile masaya yöneldi.((Matteo Rosetti))
*Garson elindeki filte kahveyi tepsiden çıkartarak önüme koydu"Afiyet olsun, efendim."dedi ve diğer masalara yöneldi.
*sağ eli ile filtre kahvesinin üstünden elini sarar ve büyük bir yudum alarak camdan dışarıyı gözlemledi.
*Yaklaşık 6-7 dakika sonra kahvesi bitti((Matteo Rosetti))
*ayaklandı, sağ eli ile filtre kahvesinin kutusunu aldı ve sipariş/ödeme alanına yöneldi, sağ elindeki filtre kahveyi alanın yanındaki çöp kutusuna bıraktı.
Matteo Rosetti:Ne kadar dı?
Lobideki garson:On beş dolar, efendim.
*sağ elini cebine attı ve cüzdanını çıkartarak içerisinden 15$'ı lobideki masa üzerine koyarak"İyi geceler.."dedi.
*kapıya doğru ilerledi cam kapıyı ittirerek dışarı çıktı ve aracına adımladı.