Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Memur II, Matteo Rosetti | tEnZİl Yedİq moRuQ

Başlatan urki, 24 Temmuz 2019, 13:42:31
Okunma sayısı 1639 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı urki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 21:34
Toplam oynama: 70 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Memur II, Matteo Rosetti | Officer'lerin kralı
« Yanıtla #30 : 24 Temmuz 2019, 23:24:50 »
____________________Sivilde kafa dağıtmak için çıkmışımdır. Cafe'ye gelmişimdir._________________________
*Mekan oldukça kalabalık, etrafta dörtlü sandalyelere ayrılmış tahta masalar var. Karşı tarafta sipariş alanı ve ödeme alanı var.((Matteo Rosetti))
*bakışları ile mekanı süzdü, boş bir masa bulup masaya adımladı, sağ eli ile masadaki tahta sandalyelerden birini geriye çekip oturdu.
*sağ eli ile ayakta duran bir garsona, sağ elini kaldırıp"Heyy" dedi.
*Garson, masaya gelmekte.((Matteo Rosetti))
Garson: Hoş geldiniz efendim, ne alırdınız?
Matteo Rosetti: E-ee, ben bir adet filtre kahve alacağım.
Garson:Tabii, şeker olsun mu?
Matteo Rosetti:A-a, hayır. Teşekkür ederim.
Garson:Pekala hemen getiriyorum.

*Garson sağ eli ile not defterine siparişi karaladı, masadan uzaklaşıp, mutfağa yöneldi.((Matteo Rosetti))
*Şekersiz filtre kahve yapım aşaması tamamlandı, yaklaşık 5-6 dakika sonra garson, elinde filte kahve ve başkasının siparişleri bulunan tepsi ile masaya yöneldi.((Matteo Rosetti))
*Garson elindeki filte kahveyi tepsiden çıkartarak önüme koydu"Afiyet olsun, efendim."dedi ve diğer masalara yöneldi.
*sağ eli ile filtre kahvesinin üstünden elini sarar ve büyük bir yudum alarak camdan dışarıyı gözlemledi.
*Yaklaşık 6-7 dakika sonra kahvesi bitti((Matteo Rosetti))
*ayaklandı, sağ eli ile filtre kahvesinin kutusunu aldı ve sipariş/ödeme alanına yöneldi, sağ elindeki filtre kahveyi alanın yanındaki çöp kutusuna bıraktı.
Matteo Rosetti:Ne kadar dı?
Lobideki garson:On beş dolar, efendim.

*sağ elini cebine attı ve cüzdanını çıkartarak içerisinden 15$'ı lobideki masa üzerine koyarak"İyi geceler.."dedi.
*kapıya doğru ilerledi cam kapıyı ittirerek dışarı çıktı ve aracına adımladı.

Çevrimdışı urki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 21:34
Toplam oynama: 70 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Memur II, Matteo Rosetti | Officer'lerin kralı
« Yanıtla #31 : 25 Temmuz 2019, 09:57:56 »
_________________ Görevden sonra eve yeni adım basmışımdır________________
*Etraf, dün geceden kalma, oldukça dağınık(Dün gece parti verildi).((Matteo Rosetti))
*sağ ve sol elleri ile ceketini çıkardı. Evin girişindeki komidin üzerine attı.
*evin ortasına doğru adımladı. Yerdeki hokey şapkası, üflemeli düdüğü toplayarak masa üzerine koydu.
*kanepesine ilerledi, kanepe yanından yastık alarak kanepenin başına koydu. Kafasını yastığa koyarak gözlerini kapadı.

*Yaklaşık 8-9 dakika sürdü.((Matteo Rosetti))
*kanepe üzerinde doğruldu. Ellerini koltuğa koyarak sağa-sola gerilerek belini kütletir.
Matteo Rosetti: Robotluğumuzu konuşturalım o halde.
*hızla ayaklandı ve kapı girişinde havaya asılı barfiks demirinin altında durup sağa-sola gerildi.
*hızlıca barfiks demirine asıldı. Barfiks çekmeye başladı.

*Yaklaşık 40 saniyede 25 kere barfiks çekti.((Matteo Rosetti)
*barfiks demirini bıraktı, ellerini açıp kapatarak gevşetti, arkasını dönerek banyoya yöneldi.
*sağ eli ile banyoda musluğu açarak iki elini avuç şekline getirdi. Yüzüne biraz su çarptı.
*sağ eli ile musluğu kapatıp, musluğun yanındaki el havlusunu alıp yüzüne bastırdı aşşağıya yukarıya çekerek yüzünü duruladı.
*sağ elindeki havluyu yerine geri astı, sağ ve sol elleri ile T-shirt'ini "X" şeklinde tutarak yukarıya doğru çıkardı.
*sol eli ile kirli sepetine uzandı, yukarı çekerek T-shirt'ini içine atarak kapattı.
*banyodan çıktı, odasına ilerledi, yüzüstü yatağına uzandı. Gözlerini kapattı ve yarın olacakları düşünmeye başladı.

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000