bak güzel kardeşim yıl 2019 ben sıkıcı ve boktan bir hayat yaşıyorum hiç kimsem yok instagram facebook felan kullanmıyorum kullansam bile sosyalleşemiyorum çünkü çok çirkinim ve insanlar profil fotoma bakınca ağır şekilde hakaret ediyorlar beni pkk militanı olarak suçlayan çok elemana denk geldim ve bütün bu uygulamalardan kaydımı sildirdim ve burda takılmaya başladım çünkü burda herhangi bir x kişisisin sadece adın ve avatar foton var istediğin fotoyu koy farketmez kimse senin ne bok olduğunu bilmiyor tamı tamına 7 yıldır rol yapma serverlerinde geziyorum dolaşıyorum oynadığım serverler kapanınca buraya geldim hatrı sayılır birkaç arkadaş edindim (dalga geçiyorum beni kimse sevmez) herşey çok güzeldi (aslında çok kötüydü) ve buranın yaş ortalamasının 12 olduğuna artık karar verdim (beyin yaşı).
o kadar sinirlendim ki koşup maket bıçağını alıp vücuduma derin kesikler açtım günlerdir uyuyamıyorum yemek yemiyorum sizin yüzünüzden günlerdir sizin gibi veletlere takıntılı olmaya başladım ve birkaçınızı takip ediyorum ıp adresinden herşeyinizi öğrendim yaptığınız herşey içtiğin biranın alkol değeri en son yediğin bulgur tanesinin kalori değerini gün içinde kaç tane kırmızı ışığa denk geldiğini sizin yüzünüzden 70 kilodan 50 kiloya düştüm kafamdaki saçları boşver uzun süre d vitamini almadığım için dişlerim çürüdü doktora gidemiyorum amelie filmindeki resim yapan amca gibi yavaşcana biryerimi çarpsam kemiklerim kırılıyor evime birkaç kez polis geldi komşular şüphelenmiş yemin ediyorum eve gelen memur beni yarım saat aradı en sonunda görüp korkudan kaçtı.
o gündür bu gündür ses soluk yok sonraları görme yetimi kaybetmeye başladım aynaya baktığım zaman mutasyona uğramış bir somun balığı görüyorum şu halimi lord of the rings filmindeki gollum görse yüzük işlerini bırakıp 10 numara hristiyan olur 10 numara yeter lan