Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OOC sicil hk.

Başlatan Mert1881, 27 Haziran 2019, 20:53:48
Okunma sayısı 980 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Ynt: OOC sicil hk.
« Yanıtla #20 : 05 Temmuz 2019, 10:50:14 »
Desteklemeyenlerin sicilide padişah fermanı gibi maşallah
Hatta bana kalırsa 1 ayda 5 veya daha fazla DM den ceza alan şahıslar otomatik olarak probationa gidebilir.
Ben sunucu hard rp değil diye idle da toz lazımmı dawgcı, metal aranır spamı atanları istemiyorum

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2019, 04:25:14 »
Şimdi şöyle, caydırıcı diyorsunuz ben 2 defa hapse gittim ve adminle konuşup düzgünce bir savunma yaptırılıp çıkartıldım hapisten. Sunucu da 6 aydır oynuyorum ve 6 aydır da PD rolü yapıyorum, 6 aydır da hapse bi gram gitmedim IG OOG olmaksızın. Adminler sizi hapse atıyorsa bir daha yapmayın anlamına girmektedi bu, eğer sen DM atmak istiyorsan gidip bir DM sunucusuna girip orada eğlenceni çıkartıp gene gelebilirsin buraya. Burada iki üç kişiye sıkıp sonra DM'den hapse gidince hapisler hakkında arkasından konuşmak bence kötü durumdur yani. Caydırıcılıklada alakası yok bu işin, bende o kadar saat hapse gitsem sorgularım kendime neden ben DM attım neden ben bunu şunu yaptım diye, neden yapalım bunları bir sebeb gösterin ondan sonra haklısınız diyebilirim. DM sunucusu veya CR sunucusunda değiliz, sürekli olan ve her zaman olacaksınıklı roleplay sunucusundayız.

Çevrimdışı mummy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Nisan 2021, 18:04
Toplam oynama: 94 gün, 11 saat
« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2019, 07:23:48 »
destekliyorum. aynı cezadan 3 veya daha fazla aldıysam 1000 dakika 2000 dakika şeklinde arta arta gitsin yok olayım iyice. sonuna kadar destekliyorum

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Eylül 2022, 00:45
Toplam oynama: 63 gün, 14 saat
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2019, 02:20:16 »
DESTEKLİYORUM

Çevrimdışı Forelliim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2021, 01:52
Toplam oynama: 40 gün, 1 saat
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2019, 12:12:26 »
Şimdi şöyle, caydırıcı diyorsunuz ben 2 defa hapse gittim ve adminle konuşup düzgünce bir savunma yaptırılıp çıkartıldım hapisten. Sunucu da 6 aydır oynuyorum ve 6 aydır da PD rolü yapıyorum, 6 aydır da hapse bi gram gitmedim IG OOG olmaksızın. Adminler sizi hapse atıyorsa bir daha yapmayın anlamına girmektedi bu, eğer sen DM atmak istiyorsan gidip bir DM sunucusuna girip orada eğlenceni çıkartıp gene gelebilirsin buraya. Burada iki üç kişiye sıkıp sonra DM'den hapse gidince hapisler hakkında arkasından konuşmak bence kötü durumdur yani. Caydırıcılıklada alakası yok bu işin, bende o kadar saat hapse gitsem sorgularım kendime neden ben DM attım neden ben bunu şunu yaptım diye, neden yapalım bunları bir sebeb gösterin ondan sonra haklısınız diyebilirim. DM sunucusu veya CR sunucusunda değiliz, sürekli olan ve her zaman olacaksınıklı roleplay sunucusundayız.
afern sana

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ocak 2024, 23:04
Toplam oynama: 454 gün, 13 saat
Alec Fenik Lv.39
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mart 2023, 14:32
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: ***IKS
« Yanıtla #25 : 11 Temmuz 2019, 19:48:50 »
AR-GE projeniz incelenmiş ve değerlendirmeye alınmıştır, sonuç için herhangi bir olumlu yada olumsuz mesaj almayacaksınız. Paylaşımınız için teşekkürler.