Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Michael Creption - CK talebi

Başlatan Chicas Vato, 23 Haziran 2019, 15:33:57
Okunma sayısı 817 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Michael Creption - CK talebi
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2019, 12:33:03 »
Spoiler:
Kişileri silahla vurmamıza rağmen hala bizi tehdit ediyorlar.

Kaçırmış olmamıza rağmen hala bizi tehdit ediyor.

Kişini CK'sını istiyoruz.

şimdi bak o kadar saçma bi ck talebi ki hertürlü açık veriyorsunuz benim güzel kardeşlerim o mahalle kimin Ghetto Boys'un sen gelmişsin Ghetto Boys'a Adamların mahallesine indirmişsin iki kişiyi ayrıca Raff May'da William Harris'de var mahallede o sırada geçiyorum onu gelmişsin sıkmışsın iki kişi bide diyosunki Fear RP Şimdi sayıca üstünüz William Harris'de silah mevcut o sıradada kendisi mahallede ayrıca senın mahallende sana sıkıp birde küfür etsek haklısın bişey demem sen bizim mahallemizdesin kendi mahallemde neden korku rolu yapayım hood onayı olsun yada olmasın o mahalleye benim arkadaşlarımdan kardeşlerimden birinin gelmesi an meselesi buna güvenerek korku rolu yapmamış olabilirim yada olabiliriz anladın mı bunu şimdi Fear - rp lik bir durum yok orada

sonra bak düzenliyorum ikinci attığınız ss te belki adam onu bırakmanız için size böyle böyle olucak düşmanlık olmasın dostluk olsun anlamında söylemiş olabilir sen onu nereye çekersen oraya gider belkide devamında başka birşey söyledi nereden bilecek adminler ? birde orda sizinle düzgünce konuşuyor böyle böyle olucak diyor tehtit etmiyor sizde söyle söyle demişsiniz zaten çok saçma bir talep

Alıntı
Onaylı hoodlarda, hood sahibi birliğe karşı FEAR-RP kuralı uygulanmalıdır, uygulanmadığı taktirde CK izni, taciz-tecavüz ve kalıcı hasar rolleri hood onaylı birliğe verilir.
Saldırı yapmak istediğini hood onaylı birliğe saldırmadan önce birlik yöneticilerinden izin alınmalı, bu belgelenmelidir.
Sistem onaylı ve Hood onaylı birliklerin bölgesinden adam kaçırma/kaldırma, gasp ve zapt rolleri yasaktır.
Senin bölgen onaylı mı? Ya da sistem onaylı mı? Hiçbirisi yok orada sayıca üstünlüğünüz 1 kişiydi zaten biz 2 kişiydik sonra diyorsunuz ki üzerimizde silah mı yoktu? Üzerinizde silahınız olsaydı karşılık verirdiniz zaten?

Çevrimdışı FULLXM0NEY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Mayıs 2021, 19:24
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
Ynt: Michael Creption - CK talebi
« Yanıtla #21 : 25 Haziran 2019, 12:42:41 »
O sırada silahliydim ve üstüne mahalledeydim elimde bir kanıt yok ama baktirabiliriz

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Köken: Amerikan