Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞİV] PD

Başlatan Kalbayt, 09 Haziran 2019, 16:47:14
Okunma sayısı 2020 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD
« Yanıtla #50 : 12 Haziran 2019, 00:40:00 »
Berke ne derse o olucak canim arkadasim berke

Raifaksu her konuya atlama sen yokken abilerin vardi burada çok göze batiyon
6 yillik arkadasin seni dolandirip sonra barisan eleman degilmsisin la sen  :-\
sorularan soruları cevapladım saygımı bozmadım kendi hayatım istediğim kişileri hayatıma alıp arkadaşlık yaparım hayatta büyük olmak değil olgun olmak önemli beni küçük düşürmeye çalışarak ne yapmaya nasıl bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim ben yokken başkaları olabilir ben olan zamana bakarım saygımı ve dürüstlüğümüzü koruyarak burda tartışıyoruz sadece senin gözüne batmışım bu konuya atlayabilirim çünkü LSPD kadrosundayım konuda yanlış bir algı var tartışma bölümü değilmi burası tartışıyoruz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2021, 00:50
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
« Yanıtla #51 : 12 Haziran 2019, 00:53:45 »

sorularan soruları cevapladım saygımı bozmadım kendi hayatım istediğim kişileri hayatıma alıp arkadaşlık yaparım hayatta büyük olmak değil olgun olmak önemli beni küçük düşürmeye çalışarak ne yapmaya nasıl bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim ben yokken başkaları olabilir ben olan zamana bakarım saygımı ve dürüstlüğümüzü koruyarak burda tartışıyoruz sadece senin gözüne batmışım bu konuya atlayabilirim çünkü LSPD kadrosundayım konuda bir yablış var tartışma bölümü değilmi burası tartışıyoruz.
Şimdi ben senin aileni dolandırsam benle tekrar hayatına alırmısın

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #52 : 12 Haziran 2019, 00:58:37 »

sorularan soruları cevapladım saygımı bozmadım kendi hayatım istediğim kişileri hayatıma alıp arkadaşlık yaparım hayatta büyük olmak değil olgun olmak önemli beni küçük düşürmeye çalışarak ne yapmaya nasıl bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim ben yokken başkaları olabilir ben olan zamana bakarım saygımı ve dürüstlüğümüzü koruyarak burda tartışıyoruz sadece senin gözüne batmışım bu konuya atlayabilirim çünkü LSPD kadrosundayım konuda bir yablış var tartışma bölümü değilmi burası tartışıyoruz.
Şimdi ben senin aileni dolandırsam benle tekrar hayatına alırmısın
dostum bak konu dışına çıkarıyorsun beni ama cevaplayayım bilmediğin şeyler var konu hakkında onun dışında oyun param dolandırıldı istese vericektim zaten çocuk isteyerek yapmamış anlatamam çok konu dışına çıkar sanal para için arkadaşımı satacak kadar vizyonsuz değilim.

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #53 : 12 Haziran 2019, 09:46:25 »
ula olm yaklaşık 1 yıldır şu forumu kullanıyorum 1 kişiyle ileti altında tartışmadım çok garip lan
dirseğimi masaya elimide yüzüme koyuyorum okuyorum boş boş harbidende boş mevzular

eggy

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid