Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Arşivleyin Lütfen, Sistemsel birlik silinmesinin üzerine 0'dan başlıyoruz..

Başlatan Shazowski, 21 Mart 2018, 19:49:59
Okunma sayısı 3097 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ekim 2018, 21:09
Toplam oynama: 14 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Shazowski Family
« Yanıtla #60 : 30 Mart 2018, 19:34:23 »
Birlik tanıtımımı yorum yaparak kirletmeyin lütfen, Burada rol ss leri olacak  ;) ;)

Dalga mı geçiyorsun sen? Böyle bir fotoğrafı buraya atıp kirletmediğini mi düşünüyorsun? Gerçekten size yazık, bu kadar düştünüz ya, yazık.

Çevrimdışı Shazowski

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Şubat 2025, 17:46
Toplam oynama: 79 gün, 9 saat
Ynt: Shazowski Family
« Yanıtla #61 : 30 Mart 2018, 20:21:19 »
Her neyse, bu tartışma yorumlarınızı lütfen silin, ben de kendi attığım şeyi sileceğim zaten.

Çevrimdışı Shazowski

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
  Yanlış Anlaşılmak istemem, benim onları paylaşmamdaki neden Kişinin söylediklerinin yalan olmasıdır. yoksa o söyledikleri doğru olsa ben paylaşmam. ayrıca Lütfen kişiyi sunucuda IC olarak bi yanınıza alın ve teker teker deneyin onunla 2 ay kadar.! bakalım neyinizi çalacak..  ;D ;D

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ekim 2018, 21:09
Toplam oynama: 14 gün, 5 saat
Ne olursa olsun IC bir durumdan dolayı OOC bilgilerni buraya paylaşmam çünkü o adam oraya yazarken bana güvenmiş ve yazmış. Sen nasıl olurda bu özel hayatı insanların gözü önüne serersin? Senin böyle bir şey yapmaya hakkın yok. Ne olursa olsun yalan söylese bile atmayacaksın, insanların sinir hastalığıyla oynamak hoşuna mı gidiyor senin? Senin şu yaptığın bir suç farkında mısın? Kişi senden şikayetçi olsa davalıksın sen neyin peşindesin.

Ya kardeşim her şeyi geçtim el insaf ya gerçekten. Yazık yazık bu kadar düştünüz yazık.

Çevrimdışı Shazowski

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ne olursa olsun IC bir durumdan dolayı OOC bilgilerni buraya paylaşmam çünkü o adam oraya yazarken bana güvenmiş ve yazmış. Sen nasıl olurda bu özel hayatı insanların gözü önüne serersin? Senin böyle bir şey yapmaya hakkın yok. Ne olursa olsun yalan söylese bile atmayacaksın, insanların sinir hastalığıyla oynamak hoşuna mı gidiyor senin? Senin şu yaptığın bir suç farkında mısın? Kişi senden şikayetçi olsa davalıksın sen neyin peşindesin.

Ya kardeşim her şeyi geçtim el insaf ya gerçekten. Yazık yazık bu kadar düştünüz yazık.

İnsanların hesabına girip Evini aracını Hortumlayarak kendi hesabına aktaran bir kişiden bahsediyoruz.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09