DaMarius Campbell - RIP 20.08.2017 - 23.15 Tarih ve saatinde, Departmanın sahte ihbar üzerine Idlewood bulvarına gelmesiyle çatışma yaşandığı biliniyor. DaMarius Campbell'in polisin sert tavırlarına karşı, silahını çekip bayan bir memura ateş ettiği söylentiler arasında. Bayan Memurun yere düşmesiyle birlikte, Campbell birçok Polis Memuru tarafından silahla vurularak yaralandığı biliniyor. EMT ekiplerinin geç müdahalesi ve kan kaybı sebebiyle DaMarius Campbell'in ASGH yolunda öldüğü duyuluyor. Bölgedeki grubu bir süre Paul Glover ve Rick " Rex " Gridewell adında ki çete üyeleri ayakta tutmaya çalışıyor.
OOC Bilgilendirme | Sahte ihbardan ötürü Departmanın bu şekilde müdahale etmesi ne kadar yanlış bir davranışsa, Illegal rolünde olan karakterlerin sırf rollerimizi baltalamak için 911'e ihbar bırakmasınıda o kadar yanlış buluyorum. DaMarius Campbell karakterimi kendi isteğim çerçevesinde CK ettim. Daha genç bir karakter olan Rick Giledewell ile kaldığım yerden devam ediyorum, iyi forumlar.
Konu bir süre kilit