Fazla konuşmak istemiyorum fakat birliğin yöneticilerinden Semih'in Hera'nın çok yakın arkadaşı olduğunu herkes biliyor, ben burada açık bir şekilde torpil olduğunu düşünüyorum. Heh, bak detaylı bile yaptığınızı düşünmüyorum rollerinizi. Burada bir sürü uyuşturucuyla ilgili birlik geçti ama en iyisi bizdik diyorsun, bahse girerim Miralles DTO sizden çok daha iyiydi, bir inat yüzünden verilmedi uyuşturucu onayı. Cidden fazla konuşmak istemiyorum da, bari el altından yapaydınız. İki kişilik birliğe onay veriyorsunuz da, bu normal birisi olsa birlikte çok az kişi var bu kadar az kişiye verilmez falan derlerdi. Ayrıca sana şunu söyleyeyim, ulan adın Che Truth. Bildiğin adını GTA San Andreas'ın karakteri olan Truth'dan koymuşsun, skinin de aynı. Böyle rolleri yapmak yasak değil mi? Ben de adımı OG Loc falan koyayım, gerçekten ortada bir şey var da susturulacağımı bildiğim için fazla konuşmak istemiyorum. Hani bildiğin siz burada Truth'un rolünü yapıyorsunuz, skin aynı mekanlar aynı, isim aynı. Bundan sonra ben de OG Loc'um beyler, gelin Burger Shot'da çalışıyorum, hadi bakalım.