Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gambino Crime Family |Chapter I.

Başlatan ArdaY, 25 Mayıs 2019, 14:51:16
Okunma sayısı 2754 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gambino Crime Family |Chapter I.
« Yanıtla #50 : 26 Mayıs 2019, 11:17:40 »
Cosa Nostra ağlıyordu, 7 aile toplanıp af diliyordu yüce konsept bükücü Leonardo_Le_Cerkes'e. Gotti mezarında ters dönüyordu, Patronlar patronu, o da ağlıyordu.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #51 : 26 Mayıs 2019, 11:18:08 »
Ortadaki Frank Cali, sağdaki John Gotti Soldaki Carlo Gambino
bilader naptin sen gece gündüz bunlarimi arastiriyon😂😂
OMG AÇTIĞI AİLENİN KÜLTÜRÜNÜ BİLMEYEN ADAM, BİLENE LAF EDİYOOOOORRR.

Çevrimdışı ArdaY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mayıs 2020, 13:48
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
« Yanıtla #52 : 26 Mayıs 2019, 11:23:04 »
Gülüp geçiyorum 😂 ben kurduğum aileyi biliyorum sadece herseyi nerden biliyor diye söyledim ben başkalarının kisini bilemem ama bu adam biliyor diye tebrik ettim

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 26 Mayıs 2019, 11:24:11 »
Gülüp geçiyorum 😂 ben kurduğum aileyi biliyorum sadece herseyi nerden biliyor diye söyledim ben başkalarının kisini bilemem ama bu adam biliyor diye tebrik ettim

Kesin biliyorsundur cosa nostra kültürünü, *Aileye silahsız adam almıyorum, her yerde adam vuralım, gambino ailesine kafa tutulmaz, hadi biraz federal öldürelim, arkadaşlar arasına dövüş yaparken resim(çete üyelerinin resmini koymuş), kafasına kutuyla gezen boss.* KESSSİN BİLİYORSUNDUR

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #54 : 26 Mayıs 2019, 11:27:06 »
Hazır direkt gerçekte olan chart'ı kullanmak yerine kendin chart hazırlasaydın keşke bari oradan bir elle tutulacak yanın olurdu. Komedisiniz arkadaşlar komedisiniz, daha adam akıllı isim tutturamamışsınız göçmen kampı gibi ordan burdan adam toplayıp bir de cosa nostra yapıyoruz diyorsunuz ya çıldırmalık cidden. Bir de gidip Sopranos'dan resim koymuşlar. Kesin Gotti'de izlemişsindir sen.

Çevrimdışı ArdaY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 26 Mayıs 2019, 11:27:59 »

Kesin biliyorsundur cosa nostra kültürünü, *Aileye silahsız adam almıyorum, her yerde adam vuralım, gambino ailesine kafa tutulmaz, hadi biraz federal öldürelim, arkadaşlar arasına dövüş yaparken resim(çete üyelerinin resmini koymuş), kafasına kutuyla gezen boss.* KESSSİN BİLİYORSUNDUR
şimdi sana bişi soyluyucem sicilime baktığın an anlarsın skini degistirmeme sebebimi polis konusuna gelirse dusururuz buna kimse karşı çıkamaz bize karşı bir PD dokunursa tutuklanma felan sıkma ve kaçırma hakkimizida kendimizde buluyoruz silahsız bir mafya olmaz adamlara taş firlatalim o zaman ha nedersin Racon kesmessen kafanı keserler kaç yaşına gelmissin ama bunu bilmiyorsun sergen

Çevrimdışı ArdaY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 26 Mayıs 2019, 11:29:35 »
Hazır direkt gerçekte olan chart'ı kullanmak yerine kendin chart hazırlasaydın keşke bari oradan bir elle tutulacak yanın olurdu. Komedisiniz arkadaşlar komedisiniz, daha adam akıllı isim tutturamamışsınız göçmen kampı gibi ordan burdan adam toplayıp bir de cosa nostra yapıyoruz diyorsunuz ya çıldırmalık cidden. Bir de gidip Sopranos'dan resim koymuşlar. Kesin Gotti'de izlemişsindir sen.
ssler ozenlenerek editlendi

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 26 Mayıs 2019, 11:31:34 »
Ya dostum bir BOSS polis tarafından aranıyorsa zaten işi bitmiş demektir. Konsept biliyorum diye geçinme hiç bir yerde bana burada da Mafya kültürlerini anlatmaya çalışma. Rütbelerinize şimdi baktım gözlerim kanadı azıcık kültür öğrenin. Sen mafyasın polisle çatışmazsın işlerini gizliden yürütürsün hadi federal vuralım ne demek çok biliyorsun ya hani. Cosa Nostra kültürünü benimseyen hiç bir ailede 2 underboss olmaz. Boss eğer aileyi yönetemeyecek durumda ise Acting Boss seçilir. Onun dışında capoları idare eden Street Boss bulunur bakıyorum sizde Caporagmie ??? Assicoates???? Racon kesmezsen kafanı keseler nasıl bir cümledir Türkiye de miyiz? ASÇGAA Polise racon kesiyor haraca da bağla.

Çevrimdışı ArdaY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 26 Mayıs 2019, 11:33:58 »
Ya dostum bir BOSS polis tarafından aranıyorsa zaten işi bitmiş demektir. Konsept biliyorum diye geçinme hiç bir yerde bana burada da Mafya kültürlerini anlatmaya çalışma. Rütbelerinize şimdi baktım gözlerim kanadı azıcık kültür öğrenin. Sen mafyasın polisle çatışmazsın işlerini gizliden yürütürsün hadi federal vuralım ne demek çok biliyorsun ya hani. Cosa Nostra kültürünü benimseyen hiç bir ailede 2 underboss olmaz. Boss eğer aileyi yönetemeyecek durumda ise Acting Boss seçilir. Onun dışında capoları idare eden Street Boss bulunur bakıyorum sizde Caporagmie ??? Assicoates???? Racon kesmezsen kafanı keseler nasıl bir cümledir Türkiye de miyiz? ASÇGAA Polise racon kesiyor haraca da bağla.

birlik rutbelerinin adlarinami tskiyorsun şimdi cildiricam gerçekten abicim 2 tane under boss var onlar yönetiyor benden sonra sonra danışman var sonra asker sonra yeni kişiler

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #59 : 26 Mayıs 2019, 11:35:27 »
Son yazdığın iki underboss var onlar yönetiyor lafından sonra ben daha bir şey yazmıyorum...