Kişisel meselelerden çok yaptığınız iş hakkında birazdaha iyi SS'ler çıkartabilirsiniz, geliştirilmeli, başarılar.
Selam, kişisel meseleden kastın uyuşturucu vermek mi? Ben tanıtımımda:
./me sokakta parlar.
./me sigarasından hit alıp arkadaşlarını bekler.
Diye bir ekran görüntüsü görmüyorum. Bizzat ben ve yönetici/kurucu ekibi ekran görüntüleri discorddan onay alınmadan atılmıyor. Genel olarak yaptığımız işlere ve senaryoya odaklı ilerliyoruz. Bir sayfaya bakıp bu eleştiriyi yapmanı gereksiz saçma buluyorum. Ayrıca eleştirin için de teşekkür ederim. Rahatsız olduğun bir durum varsa özelden iletirsin. Ha ben yukarıda anlattığım rolü yaptırıp sayfa kasabilir miyim? Halk dilinde an*sını bile s"kerim. Yapan var mı Tahir kardeşim diye soracak olursan var evet. Onaylamıyor bu tarz içerikler. Kolay gelsin, iyi forumlar dilerim. Tekrardan eleştirin için teşekkürler.
Birlik içinde ciddi sayıda düşüş yaşattık, ekibi ve topluluğu rahatsız edebilecek, uyulması gereken kurallara uymayan herkesi birlikten ve ekipten bazılarını kalıcı olmak üzere attık. Bunun dışında bayram sonuna dek biraz pasiflik göstersek de bayram sonrasında kaldığımız yerden devam etmek üzerine yoğunlaşacağız. Birliği takip eden herkese teşekkürler.
Tüm iyi dilek ve yorumlar için teşekkürler.