@magicFezz Bu sefer kimseyi umursamadan uzun soluklu bir karakter yapacağım.Cidden insanlar yüzünden sürekli karakter değiştirmek sıktı.O yüzdeeen uzuuun bir süre duracak Lucy.
@Xeiar Teşekkür ettim

@BamsiBeyrek Teşekkürler canım

.Söylemeseydin ben araştırıp bir şey bulacaktım hıh. :-X
@Ragnorak Teşekkürler,Yulia değil bu arada Yuliya ve merak etme Yuliya'dan daha iyi ve eğlenceli birisi olacak ;D
Eklendi:
Biraz da ooc planlarımdan bilgi vereyim.
1-)İlişkisi yok.Olacak olursa kesinlikle bir kadınla olacak tanıtımda yeterince belli ettim zaten.
2-)Sevgili olmaya kadar giden rollerin yani flört rollerinin mümkün olduğunca uzun sürmesinden yanayım.
3-)Ağırlıklı olarak e-rp düşünen kişiler mümkünse heveslenip sevgili rolüne gelmesin çünkü e-rp'yi fazla yapmayacağım(hiç yapmayacağım demek değil tabi).Ön sevişme ve oynaşma havasında takılmaya lafım olmaz.
4-)Oldu uzun süre sonra sevgili oldunuz bir kez aldatırsanız belki o kadar zaman geçmiş diyerek sorun etmeyebilir(dikkat belki dedim).İkincisi olursa kesinlikle ayrılır hatta fazla etkilenmişse öldürmeyi bile düşünebilir.
5-)Arkadaşlarıyla ilişkisi aşk ve dostluk arasındaki ince çizgiye çok yakın.Bu yüzden arkadaşlarından biriyseniz durumdan emin olmadan ince çizgiyi geçmeye çalışmayın.
6-)Romantik ve eğlenceli rolleri mesaide olmadığı zamanlarda sıkça yapmaya çalışacak.Mesai zamanındayken bile bazen yapmaya çalışabilir.Bazı eklentiler ilerde yapılabilir.