Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

🏴‍☠️♦️ ♦️ ♦️ Osmanen Germania Motorcycle Club [13] ♦️ ♦️ ♦️ 🏴‍☠️ ((KAPANDI))

Başlatan Ward, 16 Nisan 2019, 22:44:12
Okunma sayısı 2286 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Birlik tanıtımında verdiği bilgiler, Patch, video çalıntıdır cit2.net'de bize ait patch ve videodur buraya çalıntı bir grup açamazsın Osmanen cit2.net kurucularına bilgi veriyorum birazdan böyle bir çalıntı yaptığın için.

lan boş yapma çalıntı malıntı durmadan milletin tanıtımına atıp durma şu tipe bak sen kimsin ki MC rollerine gireceksin bu sunucudan kovuldun yüzsüz gibi hala yazıyorsun yaptığın rolleri seninde gördük yönetim kapattı ulan birliğini rezil şu sicili git düzelt ondan sonra burada ağla

sen niye saldırıyorsun adama çalıntıysa bunu kanıtlar, seni alakadar eden ne
sana iki kelime edilince demediğini de bırakmazsın

Çevrimdışı NİCKEİST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Eylül 2022, 07:52
Toplam oynama: 117 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Birlik tanıtımında verdiği bilgiler, Patch, video çalıntıdır cit2.net'de bize ait patch ve videodur buraya çalıntı bir grup açamazsın Osmanen cit2.net kurucularına bilgi veriyorum birazdan böyle bir çalıntı yaptığın için.

lan boş yapma çalıntı malıntı durmadan milletin tanıtımına atıp durma şu tipe bak sen kimsin ki MC rollerine gireceksin bu sunucudan kovuldun yüzsüz gibi hala yazıyorsun yaptığın rolleri seninde gördük yönetim kapattı ulan birliğini rezil şu sicili git düzelt ondan sonra burada ağla

karnında gaz  var yine senin gel sana dc'de bir gazoz vereyim de karnının gazı geçsin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 04 Nisan 2019, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat

karın ağrın var yine senin gel sana dc'de bir gazoz vereyim de karnının gazı geçsin
Açtığın birlik sistem onayı aldı diye bu takıldığın haller ne be abicim? Burada kimse bir şey demek istemiyor ama egon değil sen konuş diyeceğim ama kişilik yoksunu birisin. Bu tür işlerin yaşla olmadığının da farkına var, ergen gibi davranıyorsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Spoiler:

karnında gaz  var yine senin gel sana dc'de bir gazoz vereyim de karnının gazı geçsin
küfürden başka bir işlevin yok olm sözlü tartışmaya bile giremeyecek kadar kalitesiz bir insansın, insanlara sallamayı bırak da aynayı biraz kendine çevir

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
TARTIŞMA DEĞİL, BİRLİK TANITIMI BAYLAR. KAVGANIZI ÖZEL İLETİDEN YAPINIZ.

Çevrimdışı sait baba

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:53
Toplam oynama: 476 gün, 5 saat
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:51
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 18 Eylül 2024, 00:57
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
adam selamın aleyküm kardeşler diyor amk weq:WEQQWE
Başarılar

Çevrimdışı sait baba

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:53
Toplam oynama: 476 gün, 5 saat
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:51
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 18 Eylül 2024, 00:57
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
sen boşver alıntıyı felan git milleti dolandır, boş yapma hadi işine.

Çevrimdışı IOLWS00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 19:42
Toplam oynama: 30 gün, 4 saat
Birlik: ******ive
Öncelikle selamlar amacım hiç bir şekilde tanıtımı kötülemek değildir sadece eleştiri yapmak istiyorum öncellikle orada ''Osmanen MC'' olarak kullanılan trailer ben ve bir kaç arkadaşıma aittir orada kullandığım isim Nick/Name BozkurT'tur her neyse bir tanıtım yapıcaksan alıntı olduğunuda belirtmeni isterim çünkü o trailer için bir emek var ortada ve bu emeği hiçe sayıp kendin yapmışsın gibi göstermen yanlış bir haraket umarım yanlışının farkına varırsın ve alıntı olduğun dile getirirsin iyi forumlar ayrıca tanıtıma yorum attan kişilere ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum o trailer'in çekildiği sunucu Hard RP bir sunucu değil ve sunucu için'de her türlü uyruktan insan bulunmakta internete server hakkında ufak bir araştırma yaparsanız anlarsınız zaten.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Öncelikle selamlar amacım hiç bir şekilde tanıtımı kötülemek değildir sadece eleştiri yapmak istiyorum öncellikle orada ''Osmanen MC'' olarak kullanılan trailer ben ve bir kaç arkadaşıma aittir orada kullandığım isim Nick/Name BozkurT'tur her neyse bir tanıtım yapıcaksan alıntı olduğunuda belirtmeni isterim çünkü o trailer için bir emek var ortada ve bu emeği hiçe sayıp kendin yapmışsın gibi göstermen yanlış bir haraket umarım yanlışının farkına varırsın ve alıntı olduğun dile getirirsin iyi forumlar ayrıca tanıtıma yorum attan kişilere ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum o trailer'in çekildiği sunucu Hard RP bir sunucu değil ve sunucu için'de her türlü uyruktan insan bulunmakta internete server hakkında ufak bir araştırma yaparsanız anlarsınız zaten.
Burası SAMP ilk önce. MTA-CIT2 sunucusunda eskiden OS:MC üyesi olarak bu yanıtı sana veriyorum: Bu tanıtımı yaparken çokça kaynak kullandım ve kendi bilgilerimide bu hadiseye kattım. Çalıntı değil, kaynakça olarak kullandığım bir bilgi bu trailer. Detaylıca konuşmak istersen; Özel İleti ))

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
OSMANENGERMANİALOS SANTOS:AKTİF TAKILDIĞI MEKANLAR:

Osmanen Germania Los Santos, şu anda aktif olarak bir yerleşim yerine sahip değil. Klübe ait bir "Striptz Club'e sahip. Los Santos'da aktif olarak El Corona adlı bölgeyi alma ve ele geçirme hedefleri bulunmakta. Anlık olarak her an güçlenmekte, ve yavaş yavaş kendi aralarında etkinlikler düzenlemeye ve organize etmeye başlıyacaklar.