Eveeet, bir buçuk iki yıllık Rina serüvenimizin sonuna geldik. Burada birçok dost, birçok arkadaş edindim çoğuyla hâlâ konuşuyorum, konuşmaya devam edeceğim. Burada birçok rolde bulundum, LSFMD, Mafya, Çete ve dahası, bir mafya açtığımda herkes desteklemişti ve her şey iyi gidiyordu, Lynwood Bradley adlı hesabımı tamamen keyfii olarak bıraktığım için mafyayı kapatmak durumunda kaldım. Mafyanın forum konusuna "Oyunu bırakacağım" yazmıştım en sonuna, bırakmadım fakat şuan bırakıyorum. Burada konuştuklarımın, takıldıklarımın çoğu iyi adamlardı, gerçekten bazı noktalarda hepsiyle eğlenirken bazen ise sinir küpüne dönüyordum. Hakkımda birçok şikayet açıldı, çoğuna savunma yapıyor, çoğu savunmalarım kabul ediliyordu. Bu arkadaşlar arasında OOC kin güdenler bile olmuş, sürekli açıklarımı arayıp şikayet açılıyordu hakkımda. Neyse, daha fazla uzatmayacağım konuyu. Belki bir daha oyunda olmam, burada takıldığım insanlarla bile fazla görüşemem, buna eminim. SA:MP oynamaya başlayalı yaklaşık dört yıl oldu, dört yılımın iki yılında başka sunucuda LSPD rolü yaptım, daha önceden burada bulunmuştum fakat bırakmıştım. Arkadaşım sayesinde tekrardan Rina platformuna geldim, birçok adminle konuşma imkanı buldum, helper ((paNN)) oldum daha sonra atıldım/ayrıldım. Yaklaşık olarak toplam 1200 civarında talep baktım, Hera ((Doğukan)) ile konuşma imkanı buldum. Gerçekten hepsi kral adamlar, xoduzy, hastanenin biriciği Troy ((Selçuk)) abim ve Laurette ((Hakan)) abim, AkaRick ((Çetin)), Jackie ((Furkan)), Renzo, Dominic Lee ((Furkan)), Fritzy ((Yasin)) abim, H4NZ ((Berat)) abim, denizin kenarında oturan Hemuriancığım, bana bilmiyorum senin olduğunu diyip şikayet açan Tokyocuğum, hiçbir şekilde vermeyen Melissacığım, iyi bir sevgili rolü yapan ve arkadaş olan Matthew ((Lucy))'ciğim, adam gibi adam olan borayejmaaa'cığım, rollere katkı sağlayan Bertacığım, zamanında birlikte çok fazla eğlendiğimiz Emirhan ve Chris'ciğim, bazı konularda yardımcı olan KOGSenior ve SwindLer baba gerçekten kral adamlarsınız-, umarım başka bir yerde karşılaşırız, karşılaşmak dileğiyle..