Öncelikle yarış birliklerinin çeşitlenmesi beni mutlu ediyor, başarılı ve uzun soluklu olmanızı diliyorum.
Birliği ve tanıtımı yeni açtığınız için işler rayına oturmuş olmayacak ve tabiki birtakım eleştirilere hazırlıklı olmak durumundasınız. Tanıtımı yenilemen ve diğer arkadaşların önerdiği şeyleri harfiyen yapman yararına olacaktır, bu aşamadayken darılmaca gücenmece yok.
Diğer bir husus ise bundan sonrası için küçük bir tavsiyemdir. Yaptığınız rollerde sadece yarış, polis kışkırtma ve drift gibi şeylere odaklanıp iyi araba kullanan illegal adamların böylesine bir şehirde faydalanabileceği nimetlerden uzak kalırsanız gidişatınız yukarılara tırmanan bir grafik çizmez maalesef. Bu benim kişisel kanaatimdir, olur da bunları yaparak başarılı olursanız ben kötü olmayayım sonra...

İllegal rollerin içerisine küçük etkinlikler sokarak rolünüzü çeşitlendirebilirsiniz, diğer birlikler ile etkileşimde bulunursanız iyi bir çevre edinebilir, diplomasi rolleri yapabilir, bir takım işlerin size verilmesini sağlayabilirsiniz.
Uzun lafın kısası umarım her şeyi olması gerektiği gibi yapar ve sunucudaki Mafya-Mobster-Çete üçgenini bozmak için bir ses olursunuz.
Sürç-i Lisan etti isek affola. Güzel rollerde görüşmek üzere.. Başarılar. ;)