Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: bozy - 03 Mart 2019, 22:40:56Alıntı yapılan: Skankié^^ - 03 Mart 2019, 22:38:11Üniversite rollerinde vardım, çetecilerin(bende dahil) illegal rol yapıldığı için üniversite içinde savaş çıktığı için iş eğitimden ziyade tuvalette e-rp ve çete hooduna döndü ben desteklemiyorumbir daha açılırsa başına ben geçerim bir şey olmazSen geçersen olay tamam
Alıntı yapılan: Skankié^^ - 03 Mart 2019, 22:38:11Üniversite rollerinde vardım, çetecilerin(bende dahil) illegal rol yapıldığı için üniversite içinde savaş çıktığı için iş eğitimden ziyade tuvalette e-rp ve çete hooduna döndü ben desteklemiyorumbir daha açılırsa başına ben geçerim bir şey olmaz
Üniversite rollerinde vardım, çetecilerin(bende dahil) illegal rol yapıldığı için üniversite içinde savaş çıktığı için iş eğitimden ziyade tuvalette e-rp ve çete hooduna döndü ben desteklemiyorum
Doğru düzgün profesör veya öğretim üyesi gibi rolleri yapabilecek adam varsa yolla açalım.
Alıntı yapılan: bozy - 03 Mart 2019, 22:36:13Doğru düzgün profesör veya öğretim üyesi gibi rolleri yapabilecek adam varsa yolla açalım.Müzikal eğitim konusunda 2 Girls FM arkanızda. Müzik konusunda bilgili hatta sanatsal konularda eğitim almış kişilere sahibiz. Bu rollerde biz varız destekçiniziz.-Ar-Ge Desteklendi-
EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️EFSANE DURUYOR...DESTEKLENDİN BRO❤️