Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

rodeo apartmanı sakinleri

Başlatan ofmes, 20 Şubat 2019, 20:44:30
Okunma sayısı 4158 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: rodeo apartmanı sakinleri
« Yanıtla #50 : 21 Şubat 2019, 23:05:43 »

Çevrimdışı henn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Cross Lv.22
Köken: Arap
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 17:22
Toplam oynama: 112 gün, 7 saat
« Yanıtla #51 : 22 Şubat 2019, 19:28:49 »
çokgzl

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:09
Toplam oynama: 114 gün, 12 saat
« Yanıtla #52 : 22 Şubat 2019, 21:11:54 »
steve ve jesus, rodeonun hızlı cocukları..?? ;)

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #53 : 22 Şubat 2019, 21:13:56 »
steve ve jesus, rodeonun hızlı cocukları..?? ;)
biri benden mi söz etti?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:09
Toplam oynama: 114 gün, 12 saat
« Yanıtla #54 : 22 Şubat 2019, 21:18:20 »
biri benden mi söz etti?
ofmes bilir hangi jesus oldugunu, parti kardesler..

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 22 Şubat 2019, 21:20:32 »
Şöyle bir şey söylemek istiyorum. Ben pasif bir oyuncuyum. Screenshotları görüp heves etmenizi istemiyorum. Tek başımayım, sadece ben ss atıyor ben editliyor ben yazıyor ve ben yönetiyorum. Bu kadar zahmetli işi tek başıma yapıyorum çünkü hikayeyi sadece ben biliyorum. Ve hikaye güzel gidiyor. Bir muhbir var ve bunu bulmaya çalışan bir karakteri canlandırıyorum. Bu karakter öyle bir derinliğe düşmüş ki iki kardeşten biri canından olabilir. Bu hikayeyi en iyi yönetebilecek benim, çünkü bir tek ben kafamda canlandırabiliyorum düşündüklerimi. Katılmadan önce her saniye benimle iltibatta kalmalısınız, Rina Roleplay'den çok movie server da takılmalısınız. Benim işim Rina değil benim işim screenshot ve hikaye.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #56 : 22 Şubat 2019, 21:22:37 »
Şöyle bir şey söylemek istiyorum. Ben pasif bir oyuncuyum. Screenshotları görüp heves etmenizi istemiyorum. Tek başımayım, sadece ben ss atıyor ben editliyor ben yazıyor ve ben yönetiyorum. Bu kadar zahmetli işi tek başıma yapıyorum çünkü hikayeyi sadece ben biliyorum. Ve hikaye güzel gidiyor. Bir muhbir var ve bunu bulmaya çalışan bir karakteri canlandırıyorum. Bu karakter öyle bir derinliğe düşmüş ki iki kardeşten biri canından olabilir. Bu hikayeyi en iyi yönetebilecek benim, çünkü bir tek ben kafamda canlandırabiliyorum düşündüklerimi. Katılmadan önce her saniye benimle iltibatta kalmalısınız, Rina Roleplay'den çok movie server da takılmalısınız. Benim işim Rina değil benim işim screenshot ve hikaye.
bunu yapan tek sensin

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 22 Şubat 2019, 21:29:57 »
bunu yapan tek sensin

herkesten bir farkım olsun ;')

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #58 : 22 Şubat 2019, 21:31:10 »
Çöp
*Başarılar hayatım*

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #59 : 22 Şubat 2019, 21:57:53 »

James Cooper

Apartman içnide herkesle eşit olan bir genç daha. Madde bağımlısı ve apartmanda huzursuzluk çıkaran tiplerden bir tanesi daha. İnsanlara sataşıyor diğer ailelerin çocuklarını dövüp gasp ediyor. Onlar sayesinde geçimini kolayaştırıyor. Köşede biriktirdiği bir para var. Zamanı gelince bu işlerden elini kolunu çekip gitmeyi planlıyor. Kızlarla takılmayı fazla sevmediği için onlara fazla vakit ayırmıyor. Genel olarak cesaretli davranıyor apartmanın önünde mal sattğı oluyor kameralardan tereddüt etmiyor ticaretini sağlıyor. Elinden hızlı mal çıkaran bir genç.

Bazı müşterileri davranışları ile korkutabiliyor. Yabancılara karşı ne kadar müşteri olursa olsun ön yargılı davranıyor onlara yakın davranmıyor. Apartman içerisinde düşman olduğu kendi yaşlarından grup var, arkadaşları ile onları pataklamayı seviyor. Her ne kadar dayakta yiyebilse çarpışmayı seviyor. Düşman olduğu grubun satış yapmasını istemiyor, kendi satışları en üst seviye olsun istiyor. Diğer grubun kendisine saygısızlık yaptığını düşünüyor.

Diğer apartman sakinleri ile çok tartışması var, kendisi defalarca polise şikayet edildiği için fazla ses çıkarmadan işini halletmeye çalışıyor. Bir keresinde kendisini şikayet eden çocuğun ağzını yüzünü dağıttı. Bu yüzden içeride az vakit yatmışlığı var. İçeri geri dönmemek adına apartmanın düzenini sağlamaya çalışıyor.

Jessica Brood(Story RP)

Apartmanda ki en güzel kızlardan bir tanesi Jessica vee en deli dolusu diyebiliriz. Partilere neşe kaynağıdır, fazlasıyla ailevi sorunlar yaşar. Babası tarafından çok azar yer, tabii üvey babası tarafından çok azar yer. Eve çok geldiği için ve ayık olmadığı için birçok kez apartman içerisinde bağırışları duyulmuştur. Birkaç aydır James ile yakınlık yaşıyor, apartmanın alt ve üst katıyla hiçbir sorunu yok iki tarafa da takılıyor. Herkes ile arkadaş kalmaya çalışan bir kız. Fakat bir türlü James ile birlikte olamıyorlar. James garip bir şekil de onu itip kakıyor.

James fazla fark etmesede kendisi uyuşturucu bağımlısıdır. Apartmanda kızlar ile birlikte uyuşturucu şöleni düzenler bazı geceler kızlarla birlikte kiralık evleri bir geceliğine alarak evi alt üst ediyorlar. Kızların bir çoğu ile ilişkiye giren, birçok seks deneyimi olan bir kız. Gecenin sonunda bütün kızlar evine yarım yamalak kafayla dağılır. Veya orada kalıp sabaha kadar uyurlar. Bazı sıralar eve erkekler girebiliyor, işte o zaman o ev cehenneme dönüyor.

Apartman sakinleri ile arasında hiçbir sorunu yok fakat apartman sakinleri kendisinden pek haz etmez. Bunun sebebi fazla ses çıkarıyor olması, fazla dikkat çekiyor olması ve o da bir parti düzenleyicisi olduğu için istenmiyor. Ailelerin bazı kızları eve ayık dönmediği için suçu Jessica'da buluyor. Jessica yine de bunu umursamadan partilere devam ediyor.

Jack Rasbown(Story RP)

Partileriinnn fuckbodysi olarak gezen dallamaa JACKKK RASBOWNNN! Fazlasıyla yakışıklı haraketli ve havalı olan bu çocuk partilerin göz kamaştırıcı olanıdır. Fazlasıyla kafayı bulup partinin içerisinden geçer, bütün herkesi memnun bırakır. Apartmanda Jack olmadan bir parti düşünülmez, tüm partilere katılır ve partileri haraketli hale getirir. Fazlasıyla sıkıntılı eleman canını biri sıkarsa canını alacak bir çocuktur. Polisler ile çok fazla vukuatı olmuştur. Apartmanın alt katında ki çocuklarla çok dalaşıp birbirlerine girerler.

Kendisi James ile takılmayı seviyor. Ortama fazla kişi katmayı sevmez, James'ın aksine topluluk arasında dolanmayı sever. Partiler kendisine ilaç gibi gelir, kardeşi Leon ile arası çok iyi. Onsuz bir takım olamıyor, onsuz bir iş yapamıyor. Üst kattaki grubu ayakta tutabilmek adına elinden geleni yapan Rasbown kardeşler ortalığı tozla duman ediyor. Fazlasıyla haraketli olan bu çocuk apartmanın şimdlik en gözde kişisi.

Leon ile şu sıralar araları açılmış gibi duruyor. Fazlasıyla yakın olduğu kardeşiyle arasına bir şeyler girmiş gibi görünüyor. Onunla takılmayı seviyor fakat Leon, kendisinin aksine biraz daha haraketsiz ve pasif takılan bir çocuk olmuştur. Yine de kardeşi ile takım olmayı başarabilmiştir.

Leon Rasbown(Story RP)

Leon grup içerisinde sevilen bir çocuktur kendisini sevmeyen kimse yoktur. Fakat çok sevende göremezsiniz. Bunun sebebi sessiz takılması, mizah seviyesinin düşük olması. Genel olarak tavsiye verir ve beynin kullanır. Grup için her şeyi düşünür ve düzenler. Eğer Jack bir haber alıyorsa bundan Leon'nunda haberi olur. Birbirleri ile fazla takılıyorlar, kendisi bağımlı biri. Konuşmaktan çok dumanlanmayı sever, kızlarla arası yoktur. Partilere gelen insanlarla pek anlaşamaz fakat yine de orada kendisini sevmeyen yoktur.

James ile arasını iyi tutuyor. Onunla anlaşabiliyor ve takılmayı seviyor, Rasbown kardeşler ve James takımı gayet iyi ilerliyor. Üst katın en iyi takımı diyebiliriz. Grubu en iyi ayakta tutan ve gösterişini yapan üçlüden bir tanesi Leon idir. Kendisi malları alır fakat satmakta pek yeteneği yoktur. Bunun için Jack ve James ikilisine paslar. Şu sıralar bir kız ile arası iyi gidiyor. Ondan hoşlanıyor gibi hissediyor.

Jessica ile arası iyi fakat Jessica James'dan hoşlandığı için ona yakınlaşamıyor. Her ne kadar James bu ilişkiyi istemesede onun güvenini kırmamak için Jessica'a açılmayan bir kişidir. Kendisi alt katta ki çocuklar ile fazla boğuşmaz. Alt kata fazla uğramayıp işini konuşarak halleder.