Olayla birim olarak ilgim var. CK talebi istediğiniz kişiyi tanımıyorum ancak OOC bildiğiniz bir durumda IC haberinizin olmaması için StoryRP izni almanız gerekir eğer böyle bir kural olmasaydı önünüze çıkan herhangi birisi ile RevengeRP yapabilirdiniz ki burası DM sunucusu değil. Şuan ortalıkta bir izin olmadığı için CK talebinin reddedilmesine şaşırmayın ve boşa tartışmayın.
Kardeşim diyelim senin arkadaşın öldürüldü, kimin öldüğünü öğrenmek için olayla ilgisi olanlara sormaz mısın? Ben sordum ve cevap olarak Edge diye biri yüzünden öldürüldüğünü aldım. Ayrıca Story-RP ile alakası bile yok olayın, ben ne olduğunu IC bilmiyorum değil mi? Mix yaparak mı öğrenseydim? IC yollarla öğrendim ve bu yüzden CK talebi açtım.
LSMFD'nin ölüm raporu StoryRP'sini görmezden geliyorsun, arkadaşının hangi mermiyle ve kimin tarafından vurulduğunu realistik olarak devlet tarafından öğrenebilmen gerekir, forumda bu yüzden raporları tutuyoruz. Böyle bir duruma CK talebi açabilmen için ne kadar alakasız desen bile, StoryRP izni şarttır. Bu kural olmasa, her önüne çıkana "Bana küfür mü etmiştin?" veya "Kardeşimi sen öldürdün." diyerek intikam rolü yapabilirdin. Ayrıca mix yaparak öğrenmene gerek yok, direkt rolsel şekilde bunu öğreniyorsun zaten, bunu öğrenmeyi reddetsen bile şuan açtığın CK talebi yeniden geçersiz kalacak. Zaten, "Arkadaşımı kim öldürdü?" sorusuna arkadaşların "Edge" diye cevap verdiğinde yönetime "IC olarak haberim yok değil mi?" diyemezsin, böyle bir mutlu son yok. Kısaca IC atılan yalan, iftiralar veyahut söylentiler ile oyunculara CK uygulayamazsın. Ben sadece kuralları söylüyorum yoksa istediğinize CK uygulayın, sadece taleplerin OOC ve IC tarafıyla ilerlediğini bilin yeter.