Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Russian Organization ( Bratva Organizatsya - Kardeşlik )

Başlatan 👑 CANK_35 👑, 18 Şubat 2018, 23:04:56
Okunma sayısı 8334 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Russian Organization ( Bratva Organizatsya - Kardeşlik )
« Yanıtla #90 : 27 Şubat 2018, 17:07:17 »
Birlikteki şahıslara ss editlemeyi öğretip ss atmalarını tercih edebilirsiniz.
"Şahıslar" diye adlandırdığın kişiler, burada senden daha iyi rol yapıyorlar.Aramızdaki farkı görüyormusunuz? Size ve bize bakın, videolar, fotoğraflar.Her türlü sizden daha iyi olduğumuz belli.Ayrıca "ss editlemeyi öğretip, ss atmalarını tercih edebilirsiniz." bu nasıl bir edebiyat bozukluğudur? Edebiyatınız yerlerde....

Tm az ego kas benden daha iyi yapıyorlar tamam. Şunuda ekliyeyim sizinle rekabete girmiyeceğim çöp kokmaya başladı uzaklaşıyorum ben k.g size yakında başka mafyalar tarafından indirlirsiniz bu egoyla ohoo...
Ego? Ego kasmak istesem emin ol, şuan sana bile yanıt vermezdim.Benimle rol yapabilecek kapasitede değilsin, edebiyatın? Çöp, kendi kokunu güzel almışsın burnun çok iyi koku alıyor özellikle kendi kokunu.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Nisan 2024, 10:33
Toplam oynama: 18 gün, 17 saat
« Yanıtla #91 : 27 Şubat 2018, 17:14:46 »
"Şahıslar" diye adlandırdığın kişiler, burada senden daha iyi rol yapıyorlar.Aramızdaki farkı görüyormusunuz? Size ve bize bakın, videolar, fotoğraflar.Her türlü sizden daha iyi olduğumuz belli.Ayrıca "ss editlemeyi öğretip, ss atmalarını tercih edebilirsiniz." bu nasıl bir edebiyat bozukluğudur? Edebiyatınız yerlerde....

Tm az ego kas benden daha iyi yapıyorlar tamam. Şunuda ekliyeyim sizinle rekabete girmiyeceğim çöp kokmaya başladı uzaklaşıyorum ben k.g size yakında başka mafyalar tarafından indirlirsiniz bu egoyla ohoo...

Ya bir uzaklaş git arkadaşım git , bu konudan sana ekmek çıkmaz istediğin kadar kötülemeye çalış , çöp kokuyor diyorsun herhalde kendi kokunu alamıyorsun'da o yüzden bu tür cümleler kuruyorsun senin seviyene inip cevap verdiğimden dolayı kendime kızıyorum şuan fakat vermezsem sen kendini birşey sanacaksın o yüzden yazıyorum madem ilah'sın buyur aç bi forum konusu yap yaptığımızı da helal olsun diyelim iyi roller , ekmek çıkmaz gülüm çıkmaz başka konuya .

Çevrimdışı Gape

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 12:53
Toplam oynama: 70 gün, 20 saat
« Yanıtla #92 : 27 Şubat 2018, 17:23:00 »

Ya bir uzaklaş git arkadaşım git , bu konudan sana ekmek çıkmaz istediğin kadar kötülemeye çalış , çöp kokuyor diyorsun herhalde kendi kokunu alamıyorsun'da o yüzden bu tür cümleler kuruyorsun senin seviyene inip cevap verdiğimden dolayı kendime kızıyorum şuan fakat vermezsem sen kendini birşey sanacaksın o yüzden yazıyorum madem ilah'sın buyur aç bi forum konusu yap yaptığımızı da helal olsun diyelim iyi roller , ekmek çıkmaz gülüm çıkmaz başka konuya .
cringe cringe cringee

Çevrimdışı ghettobird

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Temmuz 2019, 00:29
Toplam oynama: 28 gün, 16 saat
« Yanıtla #93 : 27 Şubat 2018, 19:34:10 »
Bir defa daha saçma sapan yorumlarınla tanıtımı kirletme seni bunun için daha kaç defa uyarmamız gerek parkında eğlen burası birlik içinde yapılan rollerin ve ufak eleştirilerin yapıldığı yer,rol kanseri olduğunu herkesi bildireceğin bir sayfa,forum değil.Herkese iyi forumlar.

cringe cringe cringee
Burası bu birliğe ait ve bu birlik içinde gerçekleşen rolleri,güzel ufak eleştrilerin geldiği bir yer.Senin saçma sapan yorumların hakkında seni defalarca uyardık,uyardım yeter artık git parkında eğlen.Senin saçmalıklarını çekecek gücümüz kalmadı.Burası senin kanserliğini herkesin gözüne sokacağın bir yerde değil git kendine iyi oynayacak bir park bul.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #94 : 28 Şubat 2018, 14:16:43 »
Hood ve silah onayı için oyunda bana ulaşınız.

Çevrimdışı ghettobird

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #95 : 28 Şubat 2018, 16:15:21 »
Hood ve silah onayı için oyunda bana ulaşınız.
Herşey için teşekkürler doğru bir karar çok güzel şeyler çıkaracağız ortaya daha yeni başlıyoruz ;)

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #96 : 01 Mart 2018, 15:53:29 »
Herkese merhaba, bir süre oyunda olamayacağımı birlik yetkililerine söylemiştim.Daha sonrasında forumda belli olan çekememezlik, kıskanma vb. Gibi şeylere pek umursamayacağımızıda söylemiştik.LS:RP indirerek sadece chatlog alıp editlemekle olmuyor bu işler.Bir süreye kadar pasif, daha sonrasında sizlerle olacağım.

Çevrimdışı ghettobird

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #97 : 01 Mart 2018, 20:43:51 »
Herkese merhaba, bir süre oyunda olamayacağımı birlik yetkililerine söylemiştim.Daha sonrasında forumda belli olan çekememezlik, kıskanma vb. Gibi şeylere pek umursamayacağımızıda söylemiştik.LS:RP indirerek sadece chatlog alıp editlemekle olmuyor bu işler.Bir süreye kadar pasif, daha sonrasında sizlerle olacağım.
Özleyeceğiz seni :) @RoyalTages

Çevrimdışı Kelder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daniel Haro Lv.14
Son giriş: 14 Mayıs 2024, 00:23
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
« Yanıtla #98 : 02 Mart 2018, 00:36:22 »
aaaaaaa ne bu simdi adamsınız beyler .d başarılar...

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 19:31
Toplam oynama: 251 gün, 22 saat
« Yanıtla #99 : 02 Mart 2018, 10:03:56 »
Teşekkürler @ANGARALI06