Beyler kendi hoodunuzda günlerdir rk oluyosunuz birlik lideriniz kaçırılıyor karşılığında çetenin içinden olmayan outsider oyuncu kaçırıyorsunuz zaten kültür hakkında bişey bildiğiniz yok en iyisi dm için oynamayın da aramız bozulmasın bu konu burada kapansın ulaşmak isteyen varsa hala discorddayım
Selam,
normalde bu saçma tartışmanın sürmesi taraftarı değildim. Pasiflik durumum var ve hayatımda gelişen olaylardan artık oyuna zaman ayıramıyorum.
Fakat burada bana sallamanız üzerine birkaç şey söyleyeceğim, söylediğim her şey gerçek ve doğru olacak.
İlk öncelikle birlik lideri kaçırma mevzusuna geleyim, beni düşüren kişi 5 seviye bir hesap ve birliğinizle aynı Sultan içerisindeydi. Gerekli şikayetlerimi/ticketlarımı bu durumda oluşturdum ve zaten şurada olayın sonucu için sayılı bir gün var.
https://www.rina-roleplay.com/forum/karakter/Sylvester_Sabali#sicilKişi bana hem DM attı, hem de hile kullanarak düşürdü. Beni o şekilde Bullet ile giderken vurması imkansızdı zaten. Hile arkadaşınızı çağırarak beni vurdurup; sokağınızda düştüğüm için eve soktunuz ve "Lideriniz kaçırıldı savaş bitti." dediniz. Dediğim gibi sayılı gün kaldı o olayın sonuçlanmasına, siz de bunu göreceksiniz zaten arkadaşlar.
Diğer mevzuya gelirsek; kültür hakkında bir şey bilmediğimizi söylemişsiniz, sanırım biz de sizin gibi google üzerinden "Piru" yazıp ilk çıkan kişi olan Sylvester Scott ismini karakter ismi olarak kullanıp kültür kurucusu olabilirdik. Evet evet, ben de ismimi Raymond Washington yapmalıydım. Belki o zaman kültür hakkında bilgiye sahip olurdum, haklısınız!
"DM" için oynanıyorsa UCP bölümünden şikayet oluşturabilirsiniz, ithamda bulunmanıza gerek yok.
Ömer konusuna gelirsek de buna açıklık getirme zamanı olduğunu düşünüyorum, bunu kendisi de inkar edemez ki çoğu şeyi ben öğrenirken ona da aktardım ve o da öğrendi. Sürekli bilgi alışverişindeydim ve ne öğrenirsem birliğime bunu aktarmaktaydım. Yanımda durduğu beş altı ay boyunca onu sırtımda taşıdım, insanlardan sakındım. Kardeşim gibi baktım ona. Silent Aimbot diye atılan bir linkten trojan yediğinde kamerasından ifşası alınmıştı, hesabı çalınmıştı. Bunlar için hiç kimse değil ben bizzat gidip oyun yöneticilerinden yardım istedim, çalınan hesabını geri aldık; ifşası yayılan hesapları yasaklatıp fotoğrafını kaldırttık. Bunca emeğimden sonra bir gece ansızın herkese DM atıp birlikten ayrılmış ve ertesi gün bunu sorduğumda bana verdiği cevap "Çete konseptinden sıkıldım, babamla da problemlerimiz var bilgisayardan uzak kalacağım." oldu. Bunu saygıyla karşıladım. Fakat bundan hemen sonra bu birliğe dahil olup; en son çatışma mevsuzunda "Onlar kim? Biz onları s**..." tarzında Discord üzerinden arkamdan salladığının görüntülerine ulaştım.
Oyun için sinirlenebilirim ki bunu herkesin yaptığını düşünüyorum fakat kin besleyecek birisi değilim. Hayatımda şu 4gb boyutundaki oyundan daha önemli şeylerim var. Benim sinirlendiğim nokta bunca emek verdiğim insanın nankörlük edip arkamdan söyledikleriydi. Dediğim gibi bu saçma tartışmayı sürdürmeyi düşünmüyorum, herkese iyi oyunlar.
Ulaşmak isteyenler: Lexter ✨#3993
Konuya açıklık getirmek istedim, herkesin de görmesin istiyorum. Bir süre görülmesi adına kilitli kalacak, savaş tamamen OOC'ye dönmüş çünkü.