Crenshaw gerçekte Bloods değilmi??
Herkese selam, bu sunucuda bir sokak çetesinin en gerçekçi tasvirini sağlamayı amaçlıyoruz.
Tabii ki konunun ilerlemesi için ekran görüntülerine ihtiyacımız var ve bunların hem bizim hem de bizi takip eden diğer kişiler için önemi oldukça yüksek.
Fakat daha iyi olması için ekran görüntüsü atarken özenli hazırlanmış ve uygun şeyler bekliyoruz. Karakter gidişatları da tamamen birlik üzerinden olacağı için yavaş ve anlamlı bir ilerleme kaydetmeyi amaçlıyoruz.
OOC olarak katılmak isteyen arkadaşlar forum veya oyun özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
Bilgilendirme
Rollerimizi Long Beach'de bulunan Boulevard Mafia Crips üzerinden devam ettireceğiz, şimdilik sadece Sean'ın devamlılığını amaçlayan ve çeteleşmeye başlayan bir grup genci göreceksiniz. Bu gittikçe devam edecek.
Size Viki üzerinden aldığım bilgilerle bu klik hakkında bilgiler bırakıyorum, öncesinde böyle bir birlik açılmış fakat tanıtım Viki üzerinden olduğu için bu bilgileri paylaşmamın çalıntı olmayacağını düşünerek size sunuyorum.
Boulevard Mafia Crips(BMC)
Boulevard Mafia Crips (BMC), North Side Mafia Boulevard Crips veya Boulevard Crips, Kuzey Long Beach, Kaliforniya'da bulunan bir Afrikalı-Amerikalı çetedir.
1980'lerin başında ortaya çıktılar. Blvd Mafia Crips, aslen Boulevard Boy Crips diğer tanımıyla Boulevard Boys olarak biliniyordu.
Long Beach'te ki en eski ve en büyük crip setlerinden biridir. Başlıca klikleri 68th Street (68 BMC), 8th Way (Way Gang), 69th Street (69 BMC) ve 69th Way. Bununla beraber bu çete 60'lı yıllarda birçok kişi tarafından bilinmekteydi. 1990'lı yıllarda isimlerinden "oğlan"ı düşürdüler ve “mafya” ile kendilerini hizaya soktular "Mafia Crips".
Boulevard Mafia Crips'in üyelerinin, Boulevard'a karşılık gelen B harfi ile toz mavi bandanaları ve Boston Red Socks beyzbol sopalarını ve şapkalarını kullandıkları bilinmektedir.
Müttefikler ve Rakipler
Blvd Mafia Crips, Mac Mafia Crips ve Orijinal Hood Crips ile beraberdir. Bu ittifak M.O.B. (Mafia-Original-Blvd), Bricc Boy Crips ve togother ile birlikte devam etmektedir.
Rakip olarak, Sex Money Murder (SMM), Insane Crips, Naughty Nasty Gangster Crips, ve özellikle Varrio Long 13 bilinmektedir.
Üstte gördüğün kliği canlandırıyorduk, ben gerçekten bu tanıtımda bunu her gelene anlatmaktan sıkıldım. Tanıtımın ilk sayfasına bakmadan yorum atmayın bir daha.
Long Beach Boulevard Mafia Crip kliğini canlandırırken sunucuya geri döndüğümüzde hood üzerinde iki farklı birlik açılmıştı. O sıra boşta olan Crenshaw'a yerleştik, bunun rollerini de tanıtıma atıp gerçekleştirdik. Hala bunu Crenshaw Mafia Gang Bloods ile karıştıranlar var. Bunu son kez açıklıyorum tekrardan, Crenshaw ismi yüzünden büyük ihtimal karışıklık yaşanıyor.
Bir çok kişi yanlış biliyor dostum, Crenshaw'da Black P. Stone Jungles seti bulunuyor Baldwin Hills'e çok yakın. Biraz aşağılarda da dediğin CMGB yani Crenshaw Mafia Gangster Bloods Inglewood'da bulunuyor. East Side 43 Gangster Crips ise; Nevin, South Figueroa ve Adams Ormandie'nin tam ortasında bulunuyor.