Kardeşim karakterin 10-15 yaş arası bir karakter, mantıken belinde nasıl silahla gezebilir? Veya rahat rahat görünen yerlerde esrar içebilir?
Eğer bunlar düzeltilirse gayet iyi olacağına inanıyorum.Başarılar.
Öncelikle senin hakkında çeteci rolleri ve Crips kültürü hakkında bir bilgin olmadığını yaptığın bu yorumdan düşünmem normal. Karakterim 10-15 yaş arasında bir karakteri canlandırmıyor 22-23 yaşlarında bir genç karakter canlandırıyorum. Tanıtımımı iyi okuduğunu ve rollerime iyi baktığınıda düşünmüyorum. Esrar dediğin şey ağaç değil dostum, dalından tutup içmiyorsun baş parmağın ve işaret parmağınla tutup avuç içinde bile saklayabilirsin. Birde tanıtımımda bahsetmişimki mahalle sakinleri bizden korkuyor. Senin dikkatsizliğine gelmiş olabilir.
Yorumun için sağol dostum.
Güzel insan bir çok kez crips rolü yaptım, şu birlikleri ilk açtığınızda şehire yeni gelmiş sayılırsıniz.Anlıyorum crips şehrin tanrısı fakat bu birliği yeni açtığınızda sizin karakterlerinizin tanrı olduğu anlamına gelmez.Lütfen şu birlikleri ilk açtığınizda ezik rolleri yapın.İsminiz duyuldukça zaten yaptığınız roller kendini yüceltecektir.
Şehrin tanrısı olduğumuzu bahsetmedik rollerime bakarsan kendi silahımızı yaptığımızı bile söylemedik, rollerimde gidip başka birliklerden silah alarak rollerimi gerçekleştiriyorum. Zaman ilerledikçe tabi güçlenicez ancak yaptığın yorumları kısaca saçma buldum. Eleştiriye açığım fakat yaptığım bir hata yok. Yorumların için teşekkür ederim buradan daha fazla yazıp tanıtımımı kirletmezseniz iyi olur özelden yazarak sorunlarını iletirsin düzelicek birşeyse ben kendim düzeltirim.
Bu arada sana kısa bir bilgi veriyim. 15 yaşındaki çocuklar mahallede saygınlık ve rütbe atlamak için cinayet bile işliyor bunuda aklının bir köşesine yaz benden bilgi