1-) GB alanlar küçültülmeli, örnek verecek olursak Idlewood, aşırı büyük bir alanı kapsıyor ve bu benim hoşuma gitmiyor. Suçlu GB içine kaçıyor, plastik mermi falan işlemiyor.
2-) Santa Maria gişesi değişecekti, sanırım arka planda kaldı. Çimento mesleğini yapanlar sürekli gişelerden atlıyor.
3-) /reklamver yazınca bir ton dinleme ajansı çıkıyor ancak sadece 5-10 tanesi aktif, pasiflerin silinmesi gerektiğini düşünüyorum.
4-) Araç zırh sisteminin kaldırılmasını öneriyorum, bunu pek çok kişi onaylamayacak ama zırh yaptırınca insanlar araçları düzgün kullanmıyor ve bu da aktif rol bölgelerinde cr, non rp drivinge sebep oluyor. Veya zırhlı araçlar çok da pahalı fiyata tamir olmalı. Örneğin 800-850 gibi. Sonuçta zırhı tamir ettirmek daha zor.
5-) Geçtiğimiz haftalarda LV'ye ev eklendi ama, Angel Pine kasabasına ev eklenmedi. Eklenirse güzel olabilir.
6-) Star Tower kulesindeki paraşüt alma kaldırılmalı, suçlular paraşüt alıp aşağı atlıyorlar.
7-) Meslekler için önerim var, meslek araçlarını kullanan kişiler araçtan inince direk spawnlanmalı. Oyuncular meslek araçlarını kendi yararına kullanıyorlar ve şehir içine bu araçlar çok büyük geliyor. Örnek olarak çimento aracı, sürekli sağa sola çarpıyorlar.
8-) Çin mahallesi kaldırılabilir, boşuna duruyor ve yoldaki objeler yüzünden çimento araçları sıkıntı çekiyor.
9-) Telefondan satılık araçlara vb baktığımız gibi, satılık evlerede bakabiliriz. Örnek olarak hangi bölgede ev arıyorsak o bölgeyi yazarız, o bölgedeki satılık evler listelenir.
10-) Taşımacılık araçları şu an mule. Mule araçların kaldırılıp benson aracı getirilmeli, kontrolü biraz daha kolay.
11-) Taşımacılık başlama noktasına ve çevresine /park komutu kullanılmamalı. Aşırı araç yoğunluğu oluyor.
12-) Kumarhanede max. zar limitinin düşürülmesi gerek on bin fazla bir miktar, beş veya dört bin aralığı yeterince iyi.
13-) Kumarhane içinde /s komutu kullanılmamalı insanlar /s den zar atılır 10 bin id xx diye şeyler yazıyor.
14-) Hava limanına helikopterler için benzinlik yapılmalı.
15-) Araçlar gizlenmemeli, işlek yerlere araç parkı yasaklanmalı bu sayede araçlar garajlara koyulsun garajların bir işlevi olsun.
16-) Şu zamanlarda azaldı, araçlara takılan şu egzoslar non rp aksesuar olarak adlandırılmalı, soba bacası gibi uzatıyorlar.
17-) VİP araçlarının tamamen değiştirilmesi gerek, patriot, bandito gibi araçlar bana göre non rp araçlar. Patriot askeri bir araç veya hotring racer. Bunların kaldırılıp sultan gibi araçların VİP araçları olarak eklenmesi daha gerçekçi olur.
18-) Modifiye fiyatları şu an 250$ civarında, bunların arttırılması gerek. Özellikle 2x, 10x gibi nosların.
19-) Reklam Floodu çok oluyor, reklam floodunu engellemek için 10 dakikada bir tek kanaldan reklam vermeliyiz, veya bu size kalmış.
20-) Yaralıyken /q çekenler hastanede spawnlanmalı ki silahları gitsin, polisten veya rolden kaçanlar çok oluyor.
Ek olarak skin ve map önerilerimi inceleyebilirsiniz;
https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=34043.0https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=35925.0