Desteklemiyorum nedeni de basit siz AR-GE açmışsınız ama gelen yorumlara tahammül edemiyorsunuz. Siz direk olarak desteklemeyenlere İnfernus'u Bullet'i o su bu su var diye çıkışıyorsunuz o zaman bizde size paranız yok ondan açmışsınız diye mi çıkışalım? Sizin yaptığınız bu.
Bu çıkış değil, herkes kendi fikrini belirtiyor. ıdlewood'da olan evime 2t fiyat geldi ama satmadım, emin olun cebimde param var merak etmeyin bu konuyu da.
İnsanlar açtığın argeye cevap yazıyor diye her yoruma cevap atmak zorunda değilsin, sen görüş belirtiyorsun insanlarda bunu destekliyor veya desteklemiyor. İnsanlara cevap atmak zorunda değilsin. Karşıt görüşlere saygı duymayı öğrenmelisin. Yaptığın ayıp ve çocukça.
Yaptığım ayıp ve çocukça falan değil, kişinin bana yaptığı yoruma bakın, ona kendimi açıkladım bende. İstediğim yoruma, istediğim yanıta cevap verme özgürlüğüm var bunu biliyorsun, karşıt görüşlere saygı duyuyorum ve emin olun bunu belli ediyorum, insanların desteklememelerine olanak sağlamak istemiyorum, onlara neden bu şekilde olduğunu izah edip cevap veriyorum belki onlarda bana hak verir diye. Sadece at şu at gözlüğünü çıkartın, kenara bırakın.