Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gerçekçi araçlar

Başlatan southcoast, 26 Ocak 2019, 17:37:25
Okunma sayısı 2903 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gerçekçi araçlar
« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2019, 14:12:03 »
Sunucunun yaş kitlesi düşük genel olarak SA:MP oynayan kitlenin yaşı biraz düşük, bu ortamlarda kendimi yaşlı hissediyorum. Ben misal param olmasına rağmen Sabre kullanıyorum. Ama bırakın gençler hevesini alsın. Her ne kadar rol yapıyor da olsak bu bir oyun. Ve bu oyun hard-rp değil. Bırakın kullansınlar. Ben desteklemiyorum.
Hard-rp, low rp veya medium rp olarak ayırman bana saçma geldi, sunucunun düzeyini yönetici değil oyuncular belirler. İnsanların heves alması emin olun umurumda olmaz, ben bu sunucuda oynuyorum ve kendime geri dönüş olmasını istiyorum. Eğer o yaşı küçük olan arkadaşlarımız şimdiden böyle yapıyorsa ileride ne yapacağı merak konusu, onlar için hem daha kaliteli/ferah, iyi bir rol ortamı doğururuz hemde benim gibi düşünen çoğu oyuncunun daha iyi roller yapmasına olanak sağlamış oluruz.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2019, 14:12:51 »
Desteklemiyorum nedeni de basit siz AR-GE açmışsınız ama gelen yorumlara tahammül edemiyorsunuz. Siz direk olarak desteklemeyenlere İnfernus'u Bullet'i o su bu su var diye çıkışıyorsunuz o zaman bizde size paranız yok ondan açmışsınız diye mi çıkışalım? Sizin yaptığınız bu.
Bu çıkış değil, herkes kendi fikrini belirtiyor. ıdlewood'da olan evime 2t fiyat geldi ama satmadım, emin olun cebimde param var merak etmeyin bu konuyu da.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2019, 14:23:46 »
Desteklemiyorum nedeni de basit siz AR-GE açmışsınız ama gelen yorumlara tahammül edemiyorsunuz. Siz direk olarak desteklemeyenlere İnfernus'u Bullet'i o su bu su var diye çıkışıyorsunuz o zaman bizde size paranız yok ondan açmışsınız diye mi çıkışalım? Sizin yaptığınız bu.
Bu çıkış değil, herkes kendi fikrini belirtiyor. ıdlewood'da olan evime 2t fiyat geldi ama satmadım, emin olun cebimde param var merak etmeyin bu konuyu da.

İnsanlar açtığın argeye cevap yazıyor diye her yoruma cevap atmak zorunda değilsin, sen görüş belirtiyorsun insanlarda bunu destekliyor veya desteklemiyor. İnsanlara cevap atmak zorunda değilsin. Karşıt görüşlere saygı duymayı öğrenmelisin. Yaptığın ayıp ve çocukça.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2019, 14:26:39 »

İnsanlar açtığın argeye cevap yazıyor diye her yoruma cevap atmak zorunda değilsin, sen görüş belirtiyorsun insanlarda bunu destekliyor veya desteklemiyor. İnsanlara cevap atmak zorunda değilsin. Karşıt görüşlere saygı duymayı öğrenmelisin. Yaptığın ayıp ve çocukça.
Yaptığım ayıp ve çocukça falan değil, kişinin bana yaptığı yoruma bakın, ona kendimi açıkladım bende. İstediğim yoruma, istediğim yanıta cevap verme özgürlüğüm var bunu biliyorsun, karşıt görüşlere saygı duyuyorum ve emin olun bunu belli ediyorum, insanların desteklememelerine olanak sağlamak istemiyorum, onlara neden bu şekilde olduğunu izah edip cevap veriyorum belki onlarda bana hak verir diye. Sadece at şu at gözlüğünü çıkartın, kenara bırakın.

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2019, 14:27:46 »
3 ayda insanlar 500k'yı her türlü kasar zaten değişen bir şey olmaz.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 27 Ocak 2019, 14:56:02 »
3 ayda insanlar 500k'yı her türlü kasar zaten değişen bir şey olmaz.
araçların alınmasında sınır olacak, bu sayede para kassalarda bazen işe yaramayacak

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #26 : 27 Ocak 2019, 15:05:25 »
Bu sistemde gelirse PD'ye karşı insanlar kaçmak için başka türlü araçlar kullanır.Ucu yine PD'ye dokunuyor desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2022, 18:49
Toplam oynama: 370 gün, 19 saat
« Yanıtla #27 : 27 Ocak 2019, 15:33:00 »
Bu sistemde gelirse PD'ye karşı insanlar kaçmak için başka türlü araçlar kullanır.Ucu yine PD'ye dokunuyor desteklemiyorum.

İşin ucu gene PD`ye dokunuyor ya ağlıcammm :D

Dostum legal rol yap o zaman? Neden bu İl-Legal rollere düşkünlük var?

Çevrimdışı MösyöHikmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Aralık 2021, 18:12
Toplam oynama: 68 gün, 19 saat
« Yanıtla #28 : 27 Ocak 2019, 15:46:01 »
Destekliyorum Ayrıca Spor Araba Alan Kendini Birşey Sanıp Kafasına Göre Takılıyor Herkese Çarpıyor... Ortalıgı Yarıyor Adamlar

Çevrimdışı iloveu3k

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edward Troen Lv.14
Son giriş: 25 Ocak 2024, 23:26
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2019, 16:56:33 »

En azından birazda İl-legal rollerden kaçınırsınız sunucunun yarısı İl-legal biraz legal olursunuz en azından

ULTURA HARDCORE DESTEKLİYORUM