Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD araç içinde silah alma

Başlatan southcoast, 19 Ocak 2019, 22:46:33
Okunma sayısı 3148 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD araç içinde silah alma
« Yanıtla #30 : 21 Ocak 2019, 10:33:08 »
partnerler olarak silah alıp arabaya binin
Sürekli rp kavramı var sonra gelip diyorlar shotgun ile devriye mi diye :)

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 21 Ocak 2019, 10:34:46 »
Realistik davranmak mı? Allah aşkına zaten oyunda bütün sistemler PD üzerine kurulu araçtan inip /bagaj yazamıyorum diyorsan sıkıntı sende'dir. Çünkü /bagaj  yazmak o kadar aman aman zahmet gerektiren bir kelime değil.
Ayrıca PD'ye /ortapanel diye bir sistem getirilir ise, il-legaller için de hır sistem gelmesi gerekir. Arkadaşın da dediği gibi silahı koltuk altına ya da aracın belirli bir bölgesine yerleştirilebilir. Ne de olsa real'de bunlar oluyor değil mi?
Böyle kötülemek yerine ARGE açmayı deneyebilirsin. Ne bu mantık anlamadım herkes şey diyor;

Bizim sistemimiz yok, sizde hiç olmasın kaybolun falan

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 21 Ocak 2019, 10:35:11 »
Kardeşim, drive by atamıyor musun? Yaz iki kez /beanbag sark camdan sık. PD için daha ne kadar sistem getirilebilir?
Beanbag ile driveby? Really, plastik mermiyle AK mermisi mi kapistiracaz

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 21 Ocak 2019, 10:40:16 »
Bakın orta panel sadece driveby için değil, /takegun 2 yazdın diyelim. Pompalı ile araçtan inersin.

il-legale gelsin diyorsun, il-legale torpido sistemi gelir ancak onun içinde ARGE açın bizde destekleyelim.

il-legal bitirme demişsiniz, il-legal dediğin şey sadece ateş etmek mi? Sen zaten oocde ateş etmenin o kadar kolay olmadığını biliyorsun ama sunucuda; bu bana küfür etti> tak tak > /rap 1> f8 >il-legal show.

il-legallik için gidin silah ticaretini şehir dışında yapın. en basit örneği, adam silah dolu aracını mahallede tutuyor. Ne cesaret ama?
Sonrada PD rahat bırakmıyor diyorsunuz, e sen şehirin ulu orta yerinde silah satiyon, silah tasiyon, adam vuruyon?

Çevrimdışı uuğur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2019, 21:07
Toplam oynama: 39 gün, 9 saat
« Yanıtla #34 : 21 Ocak 2019, 10:46:49 »
gerek yok

Çevrimdışı Uzman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Kasım 2019, 16:32
Toplam oynama: 25 gün, 10 saat
« Yanıtla #35 : 21 Ocak 2019, 13:12:53 »
Arge konusu üzerinden rol anlayışına nereden geldin hiçbir fikrim yok. Ben birim aracını kenera çekip silah alınmasına bu şekilde devam edinilebilir yönünde yanıt verdim, sen ise rol anlayışından şüpheliyim diyorsun. Bak bu genellemedir, ve genelleme yaptın şu anda. Sadece bu konu üzerinden cevabını uygun bir dille yine söyleyebilirsin. Senin kafanda şöyle bir algı var. Ben bu konuyu açtım, ve bu konu üzerinde her zaman kendimi haklı çıkarmalıyım. Bak bu konuyu açtıysan her iki tarafta da yer edinip, karşı yanıtlara saygı göstermen gerekir. Onun dışında, üşenmelik bir konu değilse zaten uygularsın. Unutma ki, departmanın sistemlere değil, roleplay uygulanmasına ihtiyacı var. Ha sakın böyle bir şey dedim diye üstüne alınma, sadece genelleme yaptım o kadar. Onun dışında sana da keyifli roller, ve keyifli bir gün geçirmeni dilerim.
O halde /kelepce kalksın, sisteme ne gerek var? Adamı rolle kelepceliyoruz zaten :) /surukleye ne gerek var adam role uyup takip etsin bizi?

Sistemin olmadığı yerde rol yapamazsın, sistem rolü rahatlatan bir şeydir.

Ne yazık ki sistemden kasıt ne olduğunu anlamadınız. Şu an Departman içerisinde bulunan sistemleri onayladığımdan zaten öyle bir yazı yazdım. Sen hala gelmişsin kelepçe kalksın, ve sürükleme kalksın diyorsun. Anlamıyorum, benim yazdıklarımı kendi kafanda çevirip, ve yoğutup benim yanıtlarımı değiştirip mi cevap veriyorsun? Bak şunu diyorsan bu sistemlere de gerek yok, bana uyar kesinlikle uyar. Ama "Orta Roleplay" seviyesinde olan bir sunucuya bu gibi fikirler uymaz. Çünkü biliyoruz ki rolsel olarak insanların takip etmeyeceğini veya kelepçeli kalmayacağını. Sizin anlamadığınız da şu. Ben diyorum ki, böyle bir sisteme gerek yok. Gerek yok yazısından anlayacağınız sadece yanıtlarımın üstüne üstüne gidip, kendinizi haklı çıkarmanız. Bak bu konu da gerçekten yanıtıma karşılık bir yanıt söylemeye ihtiyaç yok.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 21 Ocak 2019, 13:49:14 »
Arge konusu üzerinden rol anlayışına nereden geldin hiçbir fikrim yok. Ben birim aracını kenera çekip silah alınmasına bu şekilde devam edinilebilir yönünde yanıt verdim, sen ise rol anlayışından şüpheliyim diyorsun. Bak bu genellemedir, ve genelleme yaptın şu anda. Sadece bu konu üzerinden cevabını uygun bir dille yine söyleyebilirsin. Senin kafanda şöyle bir algı var. Ben bu konuyu açtım, ve bu konu üzerinde her zaman kendimi haklı çıkarmalıyım. Bak bu konuyu açtıysan her iki tarafta da yer edinip, karşı yanıtlara saygı göstermen gerekir. Onun dışında, üşenmelik bir konu değilse zaten uygularsın. Unutma ki, departmanın sistemlere değil, roleplay uygulanmasına ihtiyacı var. Ha sakın böyle bir şey dedim diye üstüne alınma, sadece genelleme yaptım o kadar. Onun dışında sana da keyifli roller, ve keyifli bir gün geçirmeni dilerim.
O halde /kelepce kalksın, sisteme ne gerek var? Adamı rolle kelepceliyoruz zaten :) /surukleye ne gerek var adam role uyup takip etsin bizi?

Sistemin olmadığı yerde rol yapamazsın, sistem rolü rahatlatan bir şeydir.

Ne yazık ki sistemden kasıt ne olduğunu anlamadınız. Şu an Departman içerisinde bulunan sistemleri onayladığımdan zaten öyle bir yazı yazdım. Sen hala gelmişsin kelepçe kalksın, ve sürükleme kalksın diyorsun. Anlamıyorum, benim yazdıklarımı kendi kafanda çevirip, ve yoğutup benim yanıtlarımı değiştirip mi cevap veriyorsun? Bak şunu diyorsan bu sistemlere de gerek yok, bana uyar kesinlikle uyar. Ama "Orta Roleplay" seviyesinde olan bir sunucuya bu gibi fikirler uymaz. Çünkü biliyoruz ki rolsel olarak insanların takip etmeyeceğini veya kelepçeli kalmayacağını. Sizin anlamadığınız da şu. Ben diyorum ki, böyle bir sisteme gerek yok. Gerek yok yazısından anlayacağınız sadece yanıtlarımın üstüne üstüne gidip, kendinizi haklı çıkarmanız. Bak bu konu da gerçekten yanıtıma karşılık bir yanıt söylemeye ihtiyaç yok.
Tüm sunucularda olan sistem bu, oocde olan birşey. Bu sunucular en büyük rp sunucusundan birisi, bu adamlara karşı da sistem yerine rol yapın demezsin ya

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 21 Ocak 2019, 15:29:44 »
gerek yok
sen öyle dedin ya kesin gerek yoktur, kesinlikle ooc de falan böyle bir şey yok, kafamıza göre açtık gereksiz bir arge olsun diye.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 21 Ocak 2019, 15:44:48 »
Kardeşim, drive by atamıyor musun? Yaz iki kez /beanbag sark camdan sık. PD için daha ne kadar sistem getirilebilir?
Doğru, Daha ne sistemi istiyorsun, Karşı tarafdan onay beklemeksizin /kelepce çat sürüke çat komut yazıyorsun yapıyorsun istediğini, herşey PD üzerine kurulu Madem Realistik rol istiyorsun Bizde
Sürükle, telefon kir, Cırtcırt kelepce bağlama (ip bağlama) İstiyoruz

Çevrimdışı iloveu3k

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edward Troen Lv.14
Son giriş: 25 Ocak 2024, 23:26
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
« Yanıtla #39 : 21 Ocak 2019, 17:04:40 »
Ya herkes taraflı bir şekilde bakmış realistic bir rol sunmuş size siz burada ohh yok ol-logolodo golson normal bir araçta orta panel varmı? il-legale nasıl gelecek hadi il-legallere şöyle birşey gelebilir /torpido torpidonun içerisine sadece 2 tane  slot olsun o slotlara sadece kısa namlulu silahlar koyabilelim colt,deagle yani bu uyuştrucuda konulabilir ama yok koltuğun kenarına falan koymakta nedir yani.