Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MEKANİK SÜRESİ

Başlatan Kawayasakı, 18 Ocak 2019, 21:11:02
Okunma sayısı 1158 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 01:43
Toplam oynama: 157 gün, 22 saat
Ynt: MEKANİK SÜRESİ
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2019, 17:23:20 »
Mekanik mesleği uzun süreli kazanç işi işinize gelmiyorsa yapmazsınız sistemi. Adam saatlerce kamyon sürüyor. Sen 1 araç çalıyorsun hop 20k. Kolaya kaçmak yok. Sonra herkes mekanik olsun ortada araç kalmasın.

Desteklemiyorum.
Paran bittimi ama 2 gün idare etmek zorundasın biz kerizmiyiz mekanik mesleğine 100k verip 2 gün bekleyelim dakikada bir o kadar para veriyoruz

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2019, 17:24:19 »
ZATEN OLUMSUZ CEVAP VERENLERİN HEPSİNİN MEKANİĞİ YOK ANLAMIYORLAR BİZİM DURUMUMUZDAN ARAÇALRI DAHA AZ ÇALINSIN DİYE DİREK ŞAK DİYE YAPIŞTIRIYORLAR DESTEKLEMİYORUMU

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2019, 17:30:03 »
ZATEN OLUMSUZ CEVAP VERENLERİN HEPSİNİN MEKANİĞİ YOK ANLAMIYORLAR BİZİM DURUMUMUZDAN ARAÇALRI DAHA AZ ÇALINSIN DİYE DİREK ŞAK DİYE YAPIŞTIRIYORLAR DESTEKLEMİYORUMU

Bende yapıyorum mekanik insanların görüşüne saygı duymayı öğrenmelisin.

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 23 Ocak 2019, 18:24:26 »

Bende yapıyorum mekanik insanların görüşüne saygı duymayı öğrenmelisin.
Kandıramıyorsun profilinde gözüküyor yapıp yapmadıgın zaten :D

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #14 : 23 Ocak 2019, 18:47:34 »
vip al

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 23 Ocak 2019, 19:08:15 »
Hala ısrar ediyorsunuz anlamamakta
Bu sistem bir haftada milyoner olmanız için gelmedi. Hep kolay para peşindesiniz az sabredin para için az emek verin

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 24 Ocak 2019, 15:28:07 »
Hala ısrar ediyorsunuz anlamamakta
Bu sistem bir haftada milyoner olmanız için gelmedi. Hep kolay para peşindesiniz az sabredin para için az emek verin
Seninde mekaniğin yok bu yorumu atman çok normal xD kardeşim biz tabi milyoner olmak için o kadar veriyoruz ben mekanik olmak için evimi arabamı satmışım bu meslek bana kar yaptırmayacaksa para kazandırmayacaksa sistemi tekrar silsinler hiç gereği yok

Çevrimdışı Zombi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Azura Durand Lv.15
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Temmuz 2021, 18:46
Toplam oynama: 63 gün, 6 saat
« Yanıtla #17 : 24 Ocak 2019, 15:44:26 »
Bu mekanik sisteminde bile çoğu kişi yakalanınca fake crash attırıyordu yanına gelincede afkya alıyorlar, güvenli bölgeden araçları arabalarla ittirip güvenli bölgeden çıkartıp mekanik yapıyorlar,bu durum 48 saatten 24 saate düşmesi bunların daha fazla olmasına polis ve benzeri bu çağrılara bakmakla zorunlu Kolluk kuvvetlerini rolden soğutacaktır.

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 24 Ocak 2019, 15:54:51 »
Bu mekanik sisteminde bile çoğu kişi yakalanınca fake crash attırıyordu yanına gelincede afkya alıyorlar, güvenli bölgeden araçları arabalarla ittirip güvenli bölgeden çıkartıp mekanik yapıyorlar,bu durum 48 saatten 24 saate düşmesi bunların daha fazla olmasına polis ve benzeri bu çağrılara bakmakla zorunlu Kolluk kuvvetlerini rolden soğutacaktır.

Desteklemiyorum.

Seninde mekaniğin yok hiç şaşırmadım xD benim halimi benim gibi olanlar anlar mekaniğim ama arabam dahi yok çünkü para kasamıyoruz

Çevrimdışı marcuus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2021, 19:43
Toplam oynama: 115 gün, 15 saat
« Yanıtla #19 : 24 Ocak 2019, 16:43:42 »
mekanik yapmak gerçekten kolay değil sistem değiştirilebilir yani başka oyunlardanda bakılabilir ama bunun için hera sistemi kodlarken demiş ki, illa günde 1 araç çalmak isteyen insanlar olacaktır bunun için gold vip satın alabilirsiniz eğer almayacak iseniz bu meslek şuan karlı bir meslek değil %10unu veriyor siz diyorsanız allah razı olsun birşey demiyorum 100k verdim 50k vermem diyosanızda bunu unutacaksınız mekaniği baktınız infernus var çalacaksınız atacaksınız sanki bütün araçları çalıyorsunuzda 2 günde 2 kere diye cidden saçma buluyorum fikrinizede saygım var fakat bu süre şeyi buna diyosunuz günde 1 kere araç çalalım ondan sonra 2 kere olsun diyeceksiniz onla yoldan geçen adamlara sıkıp aracını çalarsınız bu sistemsel açıdan saçma olur zaten 2 günde 1 kere yeterli, beğenmiyosanda çal araba paranı biriktir mekaniklikten çık bu kadar basit