Selamun Aleyküm öncelikle.
Mekanik mesleği var biliyorsunuz birçoğunuz bu mesleği, mesleğe bir arkadaşım girdi ve şehirde en az 20 tane Infernus gezdik ve hepsinin kilit seviyesi 5, sadece Infernus değil; Bullet, Turismo, Super GT hepsi 5 level.. Adam çalsa çalsa Sultan çalıyor oda 9k veriyor. Peki size soruyorum, bu adam 2 günde 9k kazanmak içinmi bu mesleğe girdi? Konu şudur ki;
Mekanik mesleğindeki parçalatılan araçların hepsinin verdiği paranın "%25-35" arttırılmasını arz ediyorum
Teşekkürler okuduğunuz için, iyi günler dilerim.
Öncelikle iyi oyunlar. Mekanik mesleği riskli bir iş. İnsanlar arabaları çalınmasın diye önlem almak istiyor ki gayet de haklılar. Eğer yeterli çabayı gösterirsen her hakkında en az bir Infernus veya Bullet tarzı bir araç bulabileceğinin de garantisini vereyim sana. Polise bildirim gitmesi konusundaysa, araçların alarmı var çalıyor ve bunun bildirim gitmesi gayet mantıklı bir sistem. Gerçek hayatta da bunu yaptırabilirsin fazlasıyla basit bir olay.
Bu fikirlerinden mekanikten mağdur durumda kalmadığın için böyle bahsedebiliyorsun. Herhangi bir sebepten, crash yediğin, modemin bozulduğunda veya bir sebepten oyundan düştüğünde açık kalan Infernusun gittiği zaman pd de 33 bin dolar öderken sanmıyorum ki "Adam mekanik, mesleği bu yapıyor abi, bulmuş çalar tabi hakkıdır." diyerek ödediğini. Muhtemelen anasına bacısına söverek gidersin.
Bu mekanik mesleğini ne zannediyorsunuz gerçekten bilmiyorum, IC öğrenin dediklerinde de gerçekten uğraşsaydınız öğrenmemeniz gibi bir ihtimal yoktu. Burası bir rol serveri, ve bunu sen ve senin gibilerin artık öğrenmesi gerekiyor. Burası araba çalayım, polise sıkayım, oo şunun arabasına çarp gidip gasp edelim, yoo niggı diyerek gezelim ve hepsini rol dışı yapalım zihniyetinde olan bir yer değil. Gerçek hayatta yapamadığınız şeyleri yaptığınız bir yer değil burası yani aklınızda olsun.