Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Devletin askeri neden fazla ilgi görmüyor?

Başlatan NİCKEİST, 09 Ocak 2019, 23:48:45
Okunma sayısı 520 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Devletin askeri neden fazla ilgi görmüyor?
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2019, 22:04:17 »
Vatan millet sakarya bu işler yalan devletin devlet olmasını isteyen genç yiğitlerimiz her gece bir Fatiha okusaydı şehitlerimize bugün bu durumlarda olmazdık. Rusya içerden vurmaya çalışırken Amerika dış bölgelerden parçalamaya çalışıyor ve bizim evlatlarımız boku bokuna ölüyor. Ya devlet başa geçecek yada kuzgunlar leşe gidecek yoksa bu devlet böyle gelir böyle gider arkadaşlar. Çok zoruma gidiyor türk askerinin milletimiz tarafından itici bakılması.

Gençlerin Çoğu Ateist.
Şu dinci ve baskıcı ortamda ateist olmamaktan başka çare yok. Herkesin kendi düşüncesi ben saygı duyuyorum.

Çevrimdışı lord mickey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2019, 22:22:14 »
Vatan millet sakarya bu işler yalan devletin devlet olmasını isteyen genç yiğitlerimiz her gece bir Fatiha okusaydı şehitlerimize bugün bu durumlarda olmazdık. Rusya içerden vurmaya çalışırken Amerika dış bölgelerden parçalamaya çalışıyor ve bizim evlatlarımız boku bokuna ölüyor. Ya devlet başa geçecek yada kuzgunlar leşe gidecek yoksa bu devlet böyle gelir böyle gider arkadaşlar. Çok zoruma gidiyor türk askerinin milletimiz tarafından itici bakılması.

Gençlerin Çoğu Ateist.
Şu dinci ve baskıcı ortamda ateist olmamaktan başka çare yok. Herkesin kendi düşüncesi ben saygı duyuyorum.
bu baskıcı ve dinci ortamda ateist olursan daha da baskı altında kalırsın, bu durumu yaşıyorum

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2019, 22:30:24 »

Gençlerin Çoğu Ateist.
bu baskıcı ve dinci ortamda ateist olursan daha da baskı altında kalırsın, bu durumu yaşıyorum
kapanan fetö okulunda 8 yıl okumuş ve beyni sömürülmüş arkadaşım da var, cemaatçi yurdunda kalan da var, allaha küfreden de var, dinini içinde ve düzgün yaşayan da var çok şükür günahlar ve iyilikler içinde baskı olmadan yaşıyorum. Hem çevre hem de fikrini ne kadar belirttiğine bağlı olan bir durum şahsen

Çevrimdışı Cobb

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2019, 23:17:23 »
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar ....

Zengin varken kimse fakire gidip sürünmek istemez. Sen bile önüne zengin kız çıksa fakir yerine ona gidersin, şimdi hayır gitmem diyerek inkar etme.
adam asker dio sen karı dion ne alaka milader