Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Açık öğretim mi? Örgün eğitim mi?

Başlatan PoffuDuck, 09 Ocak 2019, 11:16:24
Okunma sayısı 372 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Açık öğretim mi? Örgün eğitim mi?
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2019, 20:02:36 »
Orası öyle evet ama suanki eğitim sistemiyle özellikle de meslek liseleri resmen modern k*rhane gibi değil mi?

Meslekteysen ve açıktan okumak istiyorsan yapma, muhtemelen okulun çok kalitesiz. ( ki meslek liselelerinin genel topluluğu ne yazık ki kalitesiz bir işlevde şu anda ) Lakin yine de açıktan okuyup bir şey olma ümidini bekleme, fakat alçak ve asgari bir meslek yeterli olur diyorsan açık okuyup yine uygun bir ortamda meslek sahibi olabilirsin.

Ama dediğine katılıyorum, meslek liselerindeki şu anlık %90 kitle serseri olarak barınıyor. Adı üzerinde, ne kadar serseri varsa - sıfır çekeninden en kötüsüne kadar bu alanda barınıyor. Lisenin zorunlu olması bile bana göre bir hata, eskiden değildi diye biliyorum. İsteyen okusun isteyen okumasın, okumayan okuyanın önünü kapatmasın.