Harika MIX YAPIYORSUN Max_Andreas
og gelip sordu ve ben olayı açıkladım. o da sorun olmadığını söyledi ve devam ettik. takip edildiğinizi o kadar uzun yol boyunca anlayamadıysanız boş boş ağlamayacaksınız ;D
daha adamlarınızın kim olduğunu bilmiyorsunuz, sonra da mix yaptınız diye ağlıyorsunuz. aranızda olduğumu bile fark edemediniz, o kadar düzensizsiniz ki.
Baya komiksin Sen destek atiyorsun olduğumuz yeri Nerede diye bunu Onitede açıkladı bizde helikopter vardı bu kadarda yalan söylemeyi bence bırakmalısın 2 kere yer değistik ve bakıyoruz buradasiniz
yalan söylediğim yok, onite geldi ve tek tek nereden geçtiğinizi, nerede durup nerede devam ettiğinizi açıkladım. (maxin gözleri bağlıydı, o söylemiştir falan demeye kalkıp boş yapmayın.) en sonunda arkadaki siyah alpha sen miydin dedi, evet dedim aracı kontrol etti ve o da sorun yok dedi ardından devam ettik. tepenizde helikopter olabilir ama kendi adamlarınızı bile tanımadığınız sürece bi işe yaramaz işsdmasdlamg
ek olarak destek atmadım, atmama da gerek yok öyle bir durumda. santos değil neredeyse tüm harita ezberimde, birinin tarif etmesi bile yeterli olur orayı bulabilmem için. haritanın en kuzeyinde zaten 3 kasaba var, bilmeyen biri bile destek atmadan bulabilir xd
bi hata olsaydı zaten onite orada role devam deyip kaçmam için süre vermez çakardı jaili.
şimdi tanıtımı kirletmeyi kes ve ağlama köşene doğru yol al.