Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Sons of Evil

Başlatan NİCKEİST, 31 Aralık 2018, 01:46:03
Okunma sayısı 7582 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kartal GLOKS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Nisan 2020, 04:04
Toplam oynama: 59 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Sons of Evil
« Yanıtla #120 : 07 Ocak 2019, 00:26:26 »
Bizim yaptığımız rolün hesabıni vericek değiliz 30 sayfa tanıtımı olup onay alamayanlar kudurup buraya saldırıyor işte 3 üncü günden pat diye aliriz onayı sızın aylardır yapamadığını biz 3 günde yaptik eleştireceğınıze örnek alın derim.

Çevrimdışı TearsFear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ağustos 2023, 17:48
Toplam oynama: 143 gün, 18 saat
Birlik: ****ARO
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2023, 14:10
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #121 : 07 Ocak 2019, 00:46:22 »
Bizim yaptığımız rolün hesabıni vericek değiliz 30 sayfa tanıtımı olup onay alamayanlar kudurup buraya saldırıyor işte 3 üncü günden pat diye aliriz onayı sızın aylardır yapamadığını biz 3 günde yaptik eleştireceğınıze örnek alın derim.
O 30 sayfa dediğin birlik 6 ay önce kuruldu rahatlıkla sistem onayını aldı hatta geçici hood onayı dahi aldı vakıf olmadığın konulara böyle saçma sapan yorumlar yapma şu yazdığın üsluptan yaşın zaten belli oluyorda biraz daha sakin tur kendini siz bizim hakkımızda yalan yanlış kendi elinizle yazdıgınız rolleri buraya atarsanız bizede söz hakkı doğar üsteki arkadaş green adam güzelce yorumunu belirtmiş önerisini yapmış sen daha eleştiriye bile dayanamıyacaksan zaten boşuna kurmuşsun demektir birliği. Ayrıca o  “kudurma” diye tabir ettiğinde tüm arkadaşlarınla baskın atıp rk olup buraya yalandan rol atmanızdan belli oluyor ki sizin için kullanılması daha mantıklı olacaktır.

Çevrimdışı NİCKEİST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Eylül 2022, 07:52
Toplam oynama: 117 gün, 13 saat
« Yanıtla #122 : 07 Ocak 2019, 02:51:22 »
Burası kavga salonu değildir biz bayraklarımızı yukarda sallandırırken siz gölgesinde ezilip gidiyorsunuz bunu hala anlamıyorsunuz biz birlik yönetiyoruz sizin gibi çapulcu ordusu ile savaşa girmeyeceğimizi bütün camia biliyor ama sen hala burada laga luga yaparak o altın kaplamalı AK-47 klavyen ile şov yapıyorsun lakin seni bütün rollerde altımda inlerken gerçekten sıkıldım her defasında birliğinizden adam RK edecekken /q ve ESC basmaları da ayrı bir kafa yapısı zaten.

Çevrimdışı NİCKEİST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Eylül 2022, 07:52
Toplam oynama: 117 gün, 13 saat
« Yanıtla #123 : 07 Ocak 2019, 02:53:08 »
Bottom Rocker bölgesi "Evil" yazıyor buna şaşırdım ve yamanıza baktığımda ve rollerdeki yamalara baktığımda yani mongols görünce bir duraksadım, kökten bir değişiklik yapmanı öneririm, hem tanıtım olsun hem giydiğiniz karakterler olsun.

Spoiler:
Yanlış anlamayın ama onayı hakettiğinizi sanmıyorum.

JACKET özel olarak bir tasarımcımıza yaptırdık bu yüzden skinleri beğenmediğimiz için MONGOLS tarzı kıyafetler giydik ve bir kaç gün sonra ceketlerimiz aktif bir şekilde rol ortamlarına sunulacaktır ayrıca haketip haketmediğimi sorgularsan sen bir HELPER olarak birlikleri desteklemek ile uğraşmak varken burada eleştiri yapıyorsun lütfen sende yapma!

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #124 : 07 Ocak 2019, 06:59:40 »
Bottom Rocker bölgesi "Evil" yazıyor buna şaşırdım ve yamanıza baktığımda ve rollerdeki yamalara baktığımda yani mongols görünce bir duraksadım, kökten bir değişiklik yapmanı öneririm, hem tanıtım olsun hem giydiğiniz karakterler olsun.

Spoiler:
Yanlış anlamayın ama onayı hakettiğinizi sanmıyorum.

JACKET özel olarak bir tasarımcımıza yaptırdık bu yüzden skinleri beğenmediğimiz için MONGOLS tarzı kıyafetler giydik ve bir kaç gün sonra ceketlerimiz aktif bir şekilde rol ortamlarına sunulacaktır ayrıca haketip haketmediğimi sorgularsan sen bir HELPER olarak birlikleri desteklemek ile uğraşmak varken burada eleştiri yapıyorsun lütfen sende yapma!
Birlik tanıtımları tanıtım ve roller hakkındaki düşünceleri ve eleştirileri dile getirmek için var. Yoksa neden yorumlar açık olsun ki? Kişi sizi desteklemek zorunda değil, eleştiriyi yanlış tanımlıyorsunuz. İyi veya kötü olarak eleştiri yapılabilir.

Çevrimdışı Neaxyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 05 Kasım 2021, 20:53
Toplam oynama: 88 gün, 8 saat
« Yanıtla #125 : 07 Ocak 2019, 10:09:06 »
Ulan çapulcu diyor kafayi yiyeceğim ya ulan karşimiza çikamiyorsunuz anca kural ihlali yapip mekana girip biz yokken  saldirirsiniz birde  biz mekandayken birde saldirsaniza  bize laf diyor ya burada bir capulcu varsa oda sizsiniz  ..... varsa adam gibi basarsiniz  savaş çıkar fakat siz konuşcaz diye gelip sıkarsanız bize mekanda kimse yokken Birde biz varken o Duvardan atlayın bakiyim ama dusseniz bile  q başka birşey bilmedigiiz için  :)

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #126 : 07 Ocak 2019, 13:01:33 »
Mongols'un temsilini koymasaydiniz keşke ve alt kısımda bölge yazmaz mi? Sizden neden Evil yazıyor? Benimde tam bilgim yok ondan soruyorum, GL HF

Çevrimdışı Aldo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Diaz Lv.20
Son giriş: 06 Ekim 2019, 03:50
Toplam oynama: 122 gün, 23 saat
« Yanıtla #127 : 07 Ocak 2019, 16:41:36 »
İyi roller.

Çevrimdışı Glide

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2019, 19:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #128 : 07 Ocak 2019, 17:00:19 »
bak şimdi Hera diye bi kral var biliyon mu?
oyuna aksesuar olarak ceket eklemiş böyle
bide bu kral /ame diye bi komut yapmış
bunları kullancan tamam mı
sonra gidicen bincoya güzl bi skin alıcan
aksesuardan ceket alıp takacan
arkasında bir şey yazmasını mı istiyorsun?
ee çalış kendini kanıtla kap ozm yeleği

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ocak 2019, 14:32
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #129 : 07 Ocak 2019, 17:52:16 »
bak şimdi Hera diye bi kral var biliyon mu?
oyuna aksesuar olarak ceket eklemiş böyle
bide bu kral /ame diye bi komut yapmış
bunları kullancan tamam mı
sonra gidicen bincoya güzl bi skin alıcan
aksesuardan ceket alıp takacan
arkasında bir şey yazmasını mı istiyorsun?
ee çalış kendini kanıtla kap ozm yeleği