Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD neden pişmanlıktır?

Başlatan inanilmaz, 15 Aralık 2018, 16:55:17
Okunma sayısı 2927 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD neden pişmanlıktır?
« Yanıtla #50 : 17 Aralık 2018, 19:05:43 »
Kusursuz sanmıyoruz, yanlış anlıyorsunuz bizi. Kısa bir sürenizi ayırıp gerekli politakaları ve kuralları okuyup siz de aramıza katılabilirsiniz.

Çevrimdışı Deniz.K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Haziran 2022, 00:28
Toplam oynama: 70 gün, 6 saat
« Yanıtla #51 : 17 Aralık 2018, 21:00:20 »
Birşey diyeceğim bunu yalakalık için demiyorum.

Atakan LSPD'yi en iyi yere ve siz değerli oyuncularında parmak ile göstereceği biryer yapmaya çalıştığını fark ettim.

Ek olarak arkadaşlar. LSPD'nin başındaki yetkililer normal sivil suçluya o kadar şans veriyorki, gerçek hayatta bunu yapmak cidden saçma olurdu. Mesela DRİVE-BY atan bir araçtaki silahlı kişi aracın içine geri girdiyse, tekrar o araç ile temas sağlandıysa, sorulur TS3'den Serg. Araç ile temas kuruldu, ateş iznimiz var mı? Serg ve üzeri derki, hayır size ateş tekrar açılırsa ateş açın.  Cidden bu gerçek hayatta mümkün mü? Görüldüğü yerde araç perte çıkarılır ve herkes öldürülür teslim olanlar hariç. LSPD'yi kötülemek yerine fikirler sunacak konular açsanız?

Orlando Alfonso.

Çevrimdışı byrmunllxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2023, 00:36
Toplam oynama: 167 gün, 2 saat
« Yanıtla #52 : 17 Aralık 2018, 21:02:53 »
Spoiler:
Tam olarak bu sste ve bunun gibi görebileceğiniz ssler yüzünden;
adam ride-alonga geliyor, pd ile IC role giriyor rol dönüyor ama oradan bir ANDAVAL çıkıyor ve pdye sıkıyor.
Niye mi sıkıyor?
MORUQ PD BENZİNE ZAM YAPTI HAH MAAŞIMIZ DÜŞÜRDÜ HAH.
Oyuncu kitlesi yüzünden PD pişmanlık.

ee, adam yaralıya düşürdü diye neden /b bölüyorsun
Benimlede role girdiği zaman /b bölüp role uymamıştı, oyuncu kitlesi böyle işte.
Sen o rol dediğin şey yüzünden ooc jail yiyecektin Retartedten ama sen bilirsin :D
Rol yapıyoruz, kalabalığı görünce hemen takip ediyorsun, şehir dışına kadar takip ettin ne yapmamı bekliyordun ki. Sende Refuse-RP'den ooc jail yiyecektin.  ;D

Memur bir kalabalık gördüğünde takip edebilir, Refuse RP yok ortada. Ekstra olarak kural yanlışın var.

Refuse RP role cevap vermemek, suçlaman yanlış.

Retarted RP saçma rol, bu şekilde suçlamak istedin sanırım

Hoş, ortada Retarted RP de yok.
Açtığı şikayette ezilerek reddedildi, burada taşlayarak birşeyler ima etmeye çalışıyor.
Daha kuralların açılımını ve anlamını bilmiyor, boşversene. DM 'i rol gören bir "Varlık" :D
Çok komiksin, yalan atmayını öğrendin çen, teker patlattığımda role uymamana diyorum ben yazık harbi , bilmezden geliyorsun bide sana ne diyeceğimi bilemedim .  ;D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #53 : 17 Aralık 2018, 21:05:27 »
Birşey diyeceğim bunu yalakalık için demiyorum.

Atakan LSPD'yi en iyi yere ve siz değerli oyuncularında parmak ile göstereceği biryer yapmaya çalıştığını fark ettim.

Ek olarak arkadaşlar. LSPD'nin başındaki yetkililer normal sivil suçluya o kadar şans veriyorki, gerçek hayatta bunu yapmak cidden saçma olurdu. Mesela DRİVE-BY atan bir araçtaki silahlı kişi aracın içine geri girdiyse, tekrar o araç ile temas sağlandıysa, sorulur TS3'den Serg. Araç ile temas kuruldu, ateş iznimiz var mı? Serg ve üzeri derki, hayır size ateş tekrar açılırsa ateş açın.  Cidden bu gerçek hayatta mümkün mü? Görüldüğü yerde araç perte çıkarılır ve herkes öldürülür teslim olanlar hariç. LSPD'yi kötülemek yerine fikirler sunacak konular açsanız?

Orlando Alfonso.
hani serg demek havaliysa yanlis diyorsunuz, asli sarge. Birlesik Devletler sinirlari icerisinde guvenlik birimlerinin her turlu tehlike olarak gordugu sahsa ve araca ates acma yetkisi vardir. Hatta bu olaylar Trump basa geldikten sonra daha da desteklenmeye basladi. Amerika gibi 50 dolara bile silah bulabileceginiz bir ulkede, silah ruhsatinin oyuncak alinir gibi alinmasindan dolayi guvenlik birimlerinin bu tur yetkisi bulunuyor. Saldirganin silah cekmesine gerek yok, arac surusu eger ust duzey tehlike seviyesine ulastiginda bile guvenlik guclerinin ates etme hakki bulunuyor.

Sunucuda pd realistik olarak harfi harfine uygulanmiyor, kisiliyor. Bence realistik olarak harfi harfine uygulansa ne PD'de adam kalir ne de sunucuda illegal takilan herhangi bir kimse.

Çevrimdışı byrmunllxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2023, 00:36
Toplam oynama: 167 gün, 2 saat
« Yanıtla #54 : 17 Aralık 2018, 21:06:41 »
Spoiler:
adam ride-alonga geliyor, pd ile IC role giriyor rol dönüyor ama oradan bir ANDAVAL çıkıyor ve pdye sıkıyor.
Niye mi sıkıyor?

Benimlede role girdiği zaman /b bölüp role uymamıştı, oyuncu kitlesi böyle işte.
Sen o rol dediğin şey yüzünden ooc jail yiyecektin Retartedten ama sen bilirsin :D
Rol yapıyoruz, kalabalığı görünce hemen takip ediyorsun, şehir dışına kadar takip ettin ne yapmamı bekliyordun ki. Sende Refuse-RP'den ooc jail yiyecektin.  ;D

Memur bir kalabalık gördüğünde takip edebilir, Refuse RP yok ortada. Ekstra olarak kural yanlışın var.

Kardeşim suçlamam yanlış değil neyin ne olduğunu iyi biliyorum, olayı bilmediğin için böyle diyorsun. IC olarak Aella'nın aracının tekerini patlattım ama bu akıllı arkadaş /b 'den bölüp yoluna devam etti sonrasında bizi kovaladı ve sonucunda ceza almadı, şimdi ceza almadığının sevincinden ne diyeceğini şaşırdı.

Çevrimdışı Deniz.K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 17 Aralık 2018, 21:11:52 »
Kankacım , dostum, kardeşim.
TS3 gidiyorsun 911 olana, NİCK - Şikayet Atakan yazıyorsun , atakana anlatıyorsun , atakan anlar seni rahat ol.

Çevrimdışı Deniz.K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 17 Aralık 2018, 21:12:36 »
Ben bu sunucudaki LSPD düzenine hayran kaldım ve bayıldım, hatta alıştım LSPD'siz bu oyunu oynamıyorum.
Tartışmayı bırakın, TS3'den halledin arkadaşlar, ne gerek var.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
« Yanıtla #57 : 18 Aralık 2018, 11:25:29 »
Kankacım , dostum, kardeşim.
TS3 gidiyorsun 911 olana, NİCK - Şikayet Atakan yazıyorsun , atakana anlatıyorsun , atakan anlar seni rahat ol.

Atakana fazla yüklenmeye gerek yok. Olası bir yetkili de sizinle ilgilenebilir. Bunlar SLO (PO III+1) ve Sergeant takımı. Bu mevkideki insanlara ulaştığınız taktir de sizinle ilgilenecektir. Etten püften şeyleri en üstteki adama yansıtmaya gerek yok. Kademe kademe ilerlemeli.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #58 : 18 Aralık 2018, 11:51:52 »
Spoiler:
Niye mi sıkıyor?

Açtığı şikayette ezilerek reddedildi, burada taşlayarak birşeyler ima etmeye çalışıyor.
Daha kuralların açılımını ve anlamını bilmiyor, boşversene. DM 'i rol gören bir "Varlık" :D
Sizde kendinizi kusursuz sanmaya devam edin, ben birşey demiyeceğim
Kusursuzum sunucunun en iyisiyim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
« Yanıtla #59 : 18 Aralık 2018, 19:20:16 »
Spoiler:
Niye mi sıkıyor?

Sizde kendinizi kusursuz sanmaya devam edin, ben birşey demiyeceğim
Kusursuzum sunucunun en iyisiyim

Haklı