Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Tentirdüyot Salgını

Başlatan Fixatien, 28 Kasım 2018, 03:50:21
Okunma sayısı 1222 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Tentirdüyot Salgını
« Yanıtla #30 : 02 Aralık 2018, 00:03:57 »
mesut yıkıklarını bu sunucuyada saldın ya
sana demek istedigim cok seyler var

1

Çok şükür hayatta sağlam bir duruşum var ve şu oyunu en fazla oyun olduğu kadar ciddiye alıyorum. Herkesin amacı farklı bu platformlarda. 8 yıldır bu ortamda yeri geldi adabına uygun ve titiz roller yaptım, yeri geldi işin eğlencesindeydim. Rina'ya başlama ve oynama sebebim kesinlikle işin zevkine varmak. İşleri kasmadan, abartmadan ve sunucu seviyesinde kafama eseni yapmak. Önüme gelen insanlara itici bir şekilde " ingilizcede büyük i olmaz, cümlede şu noktalama hatası yapılmaz" diyen tiplerden de değilim çok şükür :) benimle bir sıkıntısı olan insanların açtığım her konuya sallaması da zoruma gidiyor. Sallamalarına sebep her neyse gelip de adam akıllı sıkıntıyı benimle tsdem veya telefondan ki özel mesaj atım veya ankara/balıkesir de olun hiç çekinmeden yanınıza gelirim çsyınız kahveniz benden, sizi dinlerim. Başındam beri eğlencesindeyim be "benim yıkıklarım" diye tabir ettiğiniz kişiler benim gözümde sadece hater kitlem. Açtığım her konuda istisnasız sinir bozucu yorum yapan ve onu alıntılayan aynı tipler. Adam akıllu konuşalım, her zaman beklerim. Buradan bana sallayarak kimsenşn eline birşey geçmiyor. İnan saat 1de rakı sofrasından kslktım ve niue yazıyorum bunu emin değilim. Muhtemelen sinirden. O yüzden çektiğin video için teşekkrle4 evrencim. En azından izleyip sinir atıp kafa dağıtıyorum. Mobil

Edit..
O yüzeden sürekli karşıma çıkan hater arkadaşlar, hepinize özelden numaramı bırakıyorum. Eğer bana sallamak dışında karşlıılı iki adam gibi konuşmak isterseniz ararsınız.
İyi de bu videoyu koyman ne alaka? Xkdkfkrkfm gayet Kappa video izlerken eğleniyorum(Z)

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #31 : 02 Aralık 2018, 00:11:00 »
paspas kafa

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
« Yanıtla #32 : 02 Aralık 2018, 17:42:44 »
mesut yıkıklarını bu sunucuyada saldın ya
sana demek istedigim cok seyler var

1

Çok şükür hayatta sağlam bir duruşum var ve şu oyunu en fazla oyun olduğu kadar ciddiye alıyorum. Herkesin amacı farklı bu platformlarda. 8 yıldır bu ortamda yeri geldi adabına uygun ve titiz roller yaptım, yeri geldi işin eğlencesindeydim. Rina'ya başlama ve oynama sebebim kesinlikle işin zevkine varmak. İşleri kasmadan, abartmadan ve sunucu seviyesinde kafama eseni yapmak. Önüme gelen insanlara itici bir şekilde " ingilizcede büyük i olmaz, cümlede şu noktalama hatası yapılmaz" diyen tiplerden de değilim çok şükür :) benimle bir sıkıntısı olan insanların açtığım her konuya sallaması da zoruma gidiyor. Sallamalarına sebep her neyse gelip de adam akıllı sıkıntıyı benimle tsdem veya telefondan ki özel mesaj atım veya ankara/balıkesir de olun hiç çekinmeden yanınıza gelirim çsyınız kahveniz benden, sizi dinlerim. Başındam beri eğlencesindeyim be "benim yıkıklarım" diye tabir ettiğiniz kişiler benim gözümde sadece hater kitlem. Açtığım her konuda istisnasız sinir bozucu yorum yapan ve onu alıntılayan aynı tipler. Adam akıllu konuşalım, her zaman beklerim. Buradan bana sallayarak kimsenşn eline birşey geçmiyor. İnan saat 1de rakı sofrasından kslktım ve niue yazıyorum bunu emin değilim. Muhtemelen sinirden. O yüzden çektiğin video için teşekkrle4 evrencim. En azından izleyip sinir atıp kafa dağıtıyorum. Mobil

Edit..
O yüzeden sürekli karşıma çıkan hater arkadaşlar, hepinize özelden numaramı bırakıyorum. Eğer bana sallamak dışında karşlıılı iki adam gibi konuşmak isterseniz ararsınız.
mesut abi videonda bulunmak şerefti
orada sana sopayla vuran bendim hahahah hahaha hahaha