Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ravenlake Motorcycle Club | Chapter: Montgomery

Başlatan JuiceTheTailor, 25 Kasım 2018, 05:50:56
Okunma sayısı 16366 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
Ynt: Ravenlake Motorcycle Club | Chapter: Montgomery
« Yanıtla #380 : 13 Aralık 2018, 00:53:25 »
Bu Blacktiger üyesi arkadaş insanların birlik tanıtımına gelip, "salak" tarzı tabirler kullanıp, MC kurallarını öğretme yetkisini kimden alıyor? Kuralları siz mi yazıyorsunuz, veya sabit kurallar mı yazılı bir yerde? Herkes istediği şekilde MC kurar, istediği kuralları koyar. İsterse kurallar listesine "Herkes Sultan kullanıp AK alabilir" de yazabilir. İşinize bakın.
Metehan, anlamıyorlar.
Belki bunu dedikten sonra ceza alırım, ama sunucudaki rol ortamı motor kulüplerine hazır değil, sende biliyorsun yaşadık aynı şeyleri daha önce.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
Ynt: Ravenlake Motorcycle Club | Chapter: Montgomery
« Yanıtla #381 : 13 Aralık 2018, 01:06:56 »
Kulübü kapatıyorum, son günlerde yaşanan olaylardan dolayı değil.
Spoiler:
Spoiler:
Yukarıdakileri atma sebebim zeka küpü arkadaşlarımızın gelip; "Gorktular gapatıyolar yaaa" gibi saçma cümleler kuramamasını sağlamak.
OC hayatımdaki yaşadığım kültür, bulunduğum ortam yeterli, etrafımda urfalı mc rolü dönmesini sevmiyorum.
Evet, tanıtımda büyük emek harcandı, iyi yerlere gidiyorduk.
Şunu da biliyorum ki bukadar kısa sürede Ravenlake kadar başarıya ulaşan bir kulüp yok, insanlar kendilerine çeki düzen vermedikçe böyle devam edecek, bunu üzülerek söylüyorum, sunucuda motor kültürünün önü açılmıyor, böyle devam ettiği sürece insanlar sadece zenci, mafya, hispanik rollerine devam eder, önemli olan rol yapan insanların kendini geliştirmesi.
Kısacası, biz kültürü ve kaliteyi çok ağır bir şekilde yaşadık, yaşattık. Belki başka zaman diyelim, sunucunun geri kalan kesimi gibi mafya veya zenci rolü yapmaya başlayabiliriz artık.
Biz amacımıza ulaştık, ileride hatırlanacağımızı inanıyorum, inanıyoruz.
İyi eğlenceler, sahne sizin.