Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Tepa X3

Başlatan MurderSheWrote, 21 Kasım 2018, 09:58:06
Okunma sayısı 14650 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Tepa X3
« Yanıtla #230 : 14 Aralık 2018, 15:02:17 »
ms13 zencilerle iş birliği yapıyor, fakat beraber baskına gitmiyorlar. silah ticareti vs. yapıyor. para için yapıyor bunu. bu arkadaşlar baskınada geliyor ama neyse uzatmayacağım.

Dediğim gibi bu son yanıtım olacak. 13 (Sureno) kendi menfaatini düşünen bir "organize suç örgütüdür". Beraber baskına gider veya gitmez bu set liderinin (ölüm çağıranın) isteğine bağlıdır. Zenciler ile iş yapsa bile sadece çete içinde olan saygınlığı azda olsa zedelenir. Günümüzde Trump'un son yaptığı çeteler hakkında olan toplantıda RICO davası bu yapılandırmaları da kapsıyor. Bu yüzden ayakta durmak için Sureno setleri elinden gelen her şeyi yapıyor.
Kültür bilgine çok güveniyorsan New York Time falan oku dediklerimi anlarsın. "Çete hesaplaşmaları" "Zenci-Hispanik mekalesi" vb. vb.

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #231 : 14 Aralık 2018, 15:06:49 »
kereme lautaroyu dc çağır ana bacı sövecem diyor, dcde sesli sohbette bas açıp sövüyor sonra ben suçlu oluyorum değilmi? arkadaşınsa arkadaşın, benimde arkadaşlarım var, fakat bu kişiler düştüğünde /q atmıyor. 24 saat içinde 3 adet deagle kaybettim. şahısı 1 kere bile rk edemedik sürekkli /q, afk atıyor. buda dediğim gibi onun ne olduğunu gösteriyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
« Yanıtla #232 : 14 Aralık 2018, 15:08:07 »
kereme lautaroyu dc çağır ana bacı sövecem diyor, dcde sesli sohbette bas açıp sövüyor sonra ben suçlu oluyorum değilmi? arkadaşınsa arkadaşın, benimde arkadaşlarım var, fakat bu kişiler düştüğünde /q atmıyor. 24 saat içinde 3 adet deagle kaybettim. şahısı 1 kere bile rk edemedik sürekkli /q, afk atıyor. buda dediğim gibi onun ne olduğunu gösteriyor.

Discord plartformu burayı bağlamıyor. 24 saat içinde 3 deagle kaybettiysen savaşı bırak kendi aranızda rol yapmaya devam edin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
« Yanıtla #233 : 14 Aralık 2018, 15:11:31 »
3 adet deagle kaybettim dedmemin amacı /q atsam bende kaybetmezdim, şahıs kendini akıllı sanıyor galiba /q afk salıyor. mariano adlı kişi rolden kaçmak suçundan 900 dakika yedi ve hala akıllanmıyor(lar) daha ne diyebilirimki?

bu sana kalmış bir şey değil, admin cezasını atıp geri çekiliyor onun dışında roller devam ediyor. İki tarafta çok savaş bitirmek istiyorsa tabii bu size kalmış bir şey gidin kendinize rolde bir aracı bulun ya da bu olaylar OOC olarak admin tarafından sonlanacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2019, 23:51
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #234 : 14 Aralık 2018, 15:24:00 »
3 adet deagle kaybettim dememin amacı /q atsam bende kaybetmezdim, şahıs kendini akıllı sanıyor galiba /q afk salıyor. mariano adlı kişi rolden kaçmak suçundan 900 dakika yedi ve hala akıllanmıyor(lar) daha ne diyebilirimki?
gönder gelsin sen gönder bas ses gelsin
üç(3) kez dinler ezberler ezberlersin

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #235 : 14 Aralık 2018, 15:31:48 »
birşey söylemiyorum, utatmak istemiyorum. iyi forumlar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #236 : 14 Aralık 2018, 15:49:51 »
:D
Bir hafta boyunca q atıp afk kaldınız, ne bir şikayet açtık ne de forumdan gonderme yaptik. Artik yaptiklarinizi yuze vuruyoruz diye ağlıyor oluyoruz... Normal şartlarda kaybetmen gereken deagle silahini binbir turlu kural ihlali yaparak kaybetmiyorsun, bundan beş dakika sonra sagdan soldan kendin gibi kanserleri toplayip yatırınca kendini sahlandiriyorsun. Birde utanmadan yaptigin kural ihlalini "movuk beni sen dusurmedin yav" diyerek kendini uste çıkarmaya calisiyorsun. Kurallarina gore oynasaydin bu savaş bir hafta önce bitecekti, bunu sende biliyorsun. Ben bunu yazarken bile oyunda birligine aldigin aylarca 18 seti rolu yapmis, sonra zenciye gecmis simdide 13 rolu yapan herif yine birilerine sıkıp q atiyor. Yanindakilerinin ne tur insanlar oldugunu bilmene ragmen hala gelip bize atıp tutuyorsun. Yaptigin video editlerini izle, q atip afk birakmamak hakkinda bir kaç şey öğren. Birde mumkunse aramızdaki husumete alakasi olmayan kişileri dahil etme, onların da başı yanmasın sonra

Çevrimdışı kpunk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Haziran 2023, 14:18