Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ZAKHAEV Suç Örgütü

Başlatan Poseidon, 29 Ekim 2018, 03:26:05
Okunma sayısı 9960 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sadekâr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Aralık 2022, 22:22
Toplam oynama: 84 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ZAKHAEV Suç Örgütü
« Yanıtla #260 : 17 Şubat 2019, 16:08:16 »
usa>russia

başarılaar

Çevrimdışı KaşarNiyazi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hanry West Lv.11
Son giriş: 21 Ağustos 2022, 17:38
Toplam oynama: 35 gün, 14 saat
« Yanıtla #261 : 20 Şubat 2019, 08:27:13 »
Hile kullanımı, ceza kabarıklığı gibi başlıca sebeplerden ötürü birlik kapatılmıştır.

Bu birliğin low-rp den kapatılması gerek, sıfır bilgi var.
Daha yaralıya düşüp yaralı rolü yapmadan, 10 metre uzaklaşıp teleport atan adamsın, bence buraya yanlış bir yorum yapmışsın dostum. Eğer hakkımızda bir şikayetin varsa oluşturabilirsin fakat kabul olacağını pek sanmam benimle çevirmeye çalıştığın rolden sonra. :D

Evet belinizde silahla sokaklarda adam bulup sırf vurabilmek için muhbir muammelesi yapan insansın :) Bence çok ekmek yemen lazım daha Zakhaev soyadını vg de ruslardan mı yada yn de dm cilerden mi özenip aldın bilemiyorum ama tam hakkını veriyorsun o soy ismin :D Böyle ölmem abiler ak47'lerle sokağa çıkıp tarayın
Çukur izleyip gelmen harika birşey rolden bahsedip uymaman ayrı birşey,tanıtım kötülemeye gelmen ayrı birşey anlıyamadım abisi.Beğenmiyorsan bizi yazma.

Bunun gibiler size DM ci diyorsa öyleyim de geç, ne kadar konuşsanızda anlamayacak.

Çevrimdışı ocaksonduren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joshua Jaker Lv.18
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Temmuz 2023, 18:26
Toplam oynama: 72 gün, 6 saat
« Yanıtla #262 : 20 Şubat 2019, 21:18:01 »
Piyasanın amına koymaya geldik.

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #263 : 21 Şubat 2019, 21:54:49 »
xd

Çevrimdışı Poseidon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2021, 00:17
Toplam oynama: 148 gün, 10 saat
« Yanıtla #264 : 22 Şubat 2019, 23:03:47 »
Piyasanın amına koymaya geldik.
Diyorsun.... :D

Çevrimdışı David

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 00:15
Toplam oynama: 79 gün, 7 saat
« Yanıtla #265 : 24 Şubat 2019, 04:18:57 »
Hile kullanımı, ceza kabarıklığı gibi başlıca sebeplerden ötürü birlik kapatılmıştır.

Daha yaralıya düşüp yaralı rolü yapmadan, 10 metre uzaklaşıp teleport atan adamsın, bence buraya yanlış bir yorum yapmışsın dostum. Eğer hakkımızda bir şikayetin varsa oluşturabilirsin fakat kabul olacağını pek sanmam benimle çevirmeye çalıştığın rolden sonra. :D

Evet belinizde silahla sokaklarda adam bulup sırf vurabilmek için muhbir muammelesi yapan insansın :) Bence çok ekmek yemen lazım daha Zakhaev soyadını vg de ruslardan mı yada yn de dm cilerden mi özenip aldın bilemiyorum ama tam hakkını veriyorsun o soy ismin :D Böyle ölmem abiler ak47'lerle sokağa çıkıp tarayın
Çukur izleyip gelmen harika birşey rolden bahsedip uymaman ayrı birşey,tanıtım kötülemeye gelmen ayrı birşey anlıyamadım abisi.Beğenmiyorsan bizi yazma.

Bunun gibiler size DM ci diyorsa öyleyim de geç, ne kadar konuşsanızda anlamayacak.

Daha dün başladığınız oyunun kitabını yazdım, daha yaptığınız rolün mantığını kavrıyamamışsınız Rus'uz diyorsunuz Rus kültüründen haberiniz bile yok. Kusura bakmayın ama eleştiri sevmiyorsanız birlik açmak yerine birliklere girip kendinizi geliştirmelisiniz. Burası roleplay sunucusu deagle ile adam kovalıyım baba oluyim sunucusu değil öyle olsaydı zaten skor yerinde leveliniz değil vurduğunuz adamın sayısı olurdu. Yani kısadan hisse demek istediğim birlikte ne yapmaya çalıştığınıza bi önce bakın sonra hakkınızda yapılan eleştirileri tartıp ölçün sonra cevap verin. Sırf kendinizi tatmin etmek için cevap vermeyin, göğüs kabartmanız benim pek umrumda değil.

- Ek olarak kusura bakmayında gecenin bilmem kaçında sizin sebep/sonuç ilişkisi sıfır olan rolünüze katlanmamı bekleyemezsin, rol "çift" taraflı yapılan bir şeydir bunu kafanızdan çıkarmayın.

Çevrimdışı Poseidon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2021, 00:17
Toplam oynama: 148 gün, 10 saat
« Yanıtla #266 : 26 Şubat 2019, 20:17:07 »

Daha dün başladığınız oyunun kitabını yazdım, daha yaptığınız rolün mantığını kavrıyamamışsınız Rus'uz diyorsunuz Rus kültüründen haberiniz bile yok. Kusura bakmayın ama eleştiri sevmiyorsanız birlik açmak yerine birliklere girip kendinizi geliştirmelisiniz. Burası roleplay sunucusu deagle ile adam kovalıyım baba oluyim sunucusu değil öyle olsaydı zaten skor yerinde leveliniz değil vurduğunuz adamın sayısı olurdu. Yani kısadan hisse demek istediğim birlikte ne yapmaya çalıştığınıza bi önce bakın sonra hakkınızda yapılan eleştirileri tartıp ölçün sonra cevap verin. Sırf kendinizi tatmin etmek için cevap vermeyin, göğüs kabartmanız benim pek umrumda değil.

- Ek olarak kusura bakmayında gecenin bilmem kaçında sizin sebep/sonuç ilişkisi sıfır olan rolünüze katlanmamı bekleyemezsin, rol "çift" taraflı yapılan bir şeydir bunu kafanızdan çıkarmayın.
Kusura bakma ama senin gibi birisinin bizim hakkımızda eleştiri yapması yanlış olur. "/s Patron, beni işe al" diye Idlewood ortasında bağırıp cama yaklaşıp elini cama vurman sonrasın da camdan dışarı konuşman yol ortasında millete laf atman bir kere Amerika konseptine uygun bir şey değil. Sonra gelip benim limuzinime binip "Selam ben iş arıyordum da" demen kimin açısından bakarsan bak karşı tarafta yanlış bir düşünceye sebep verirsin. Gerçekten benim ile adam gibi bir role girseydin Rus kültürünü yansıttığı mı fark edebilirdin. Yeni Nesil Zakhaev'leri hakkında pek bir şey söyleyemem ama Vendetta'da ki Zakhaev'ler bir zamanlar içlerinden bir kaç kişi bırakmasaydı gerçekten işini iyi yapan insanlardı ayrıca başkasının sunucusunda senin ile başka sunuculardaki insanları tartışamam. Bence bir daha benim ile role girerken /b'den rolü baltalayıp durdurmaya çalışıp, kabul edemediğin rolde hile ile ışınlanman gibi şeyleri yapma ve şu düşüncede ol. "Başkasının arabasına ondan izinsiz binersem, onda tehdit oluşturacak bir düşünceye sahip edebilirim." Böyle bir düşüncede ilerlersen bütün rollerden zevk alabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus