Hile kullanımı, ceza kabarıklığı gibi başlıca sebeplerden ötürü birlik kapatılmıştır.
Bu birliğin low-rp den kapatılması gerek, sıfır bilgi var.
Daha yaralıya düşüp yaralı rolü yapmadan, 10 metre uzaklaşıp teleport atan adamsın, bence buraya yanlış bir yorum yapmışsın dostum. Eğer hakkımızda bir şikayetin varsa oluşturabilirsin fakat kabul olacağını pek sanmam benimle çevirmeye çalıştığın rolden sonra. 
Evet belinizde silahla sokaklarda adam bulup sırf vurabilmek için muhbir muammelesi yapan insansın
Bence çok ekmek yemen lazım daha Zakhaev soyadını vg de ruslardan mı yada yn de dm cilerden mi özenip aldın bilemiyorum ama tam hakkını veriyorsun o soy ismin
Böyle ölmem abiler ak47'lerle sokağa çıkıp tarayın
Çukur izleyip gelmen harika birşey rolden bahsedip uymaman ayrı birşey,tanıtım kötülemeye gelmen ayrı birşey anlıyamadım abisi.Beğenmiyorsan bizi yazma.
Bunun gibiler size DM ci diyorsa öyleyim de geç, ne kadar konuşsanızda anlamayacak.
Daha dün başladığınız oyunun kitabını yazdım, daha yaptığınız rolün mantığını kavrıyamamışsınız Rus'uz diyorsunuz Rus kültüründen haberiniz bile yok. Kusura bakmayın ama eleştiri sevmiyorsanız birlik açmak yerine birliklere girip kendinizi geliştirmelisiniz. Burası roleplay sunucusu deagle ile adam kovalıyım baba oluyim sunucusu değil öyle olsaydı zaten skor yerinde leveliniz değil vurduğunuz adamın sayısı olurdu. Yani kısadan hisse demek istediğim birlikte ne yapmaya çalıştığınıza bi önce bakın sonra hakkınızda yapılan eleştirileri tartıp ölçün sonra cevap verin. Sırf kendinizi tatmin etmek için cevap vermeyin, göğüs kabartmanız benim pek umrumda değil.
- Ek olarak kusura bakmayında gecenin bilmem kaçında sizin sebep/sonuç ilişkisi sıfır olan rolünüze katlanmamı bekleyemezsin, rol "çift" taraflı yapılan bir şeydir bunu kafanızdan çıkarmayın.