Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Flatbedin benzin deposunun arttırılması gerekiyor.

Başlatan Karabeys, 21 Ekim 2018, 21:28:40
Okunma sayısı 1099 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RPGFaruk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Sons Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 14:34
Toplam oynama: 38 gün, 9 saat
Birlik: ****** RC
Ynt: Flatbedin benzin deposunun arttırılması gerekiyor.
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2018, 21:24:37 »
Merhabalar ben sunucunun kadrolu taşımacılık ustası Berke beni tanıyanlar illaki vardır benim bu sunucuda 14 levelimin nerdeyse tamamı Flatbed üstünde geçti ve gerçektede tırlara-kamyonlara ilgiliyim neyse hemen konumuza girelim.

Normalde bi kamyonun benzin deposu 500-1200 litre arasında değişiyor fakat sunucuda flatbedin benzin deposu normal bi arac gibi 100 litre alıyor.

Flatbedin benzin deposunun arttırılması çok iyi olur hem sürekli benzin alma sorunundan kurtuluruz.
O halde sana Euro Truck öneririm, oda o tarz bir oyun olmalı.
Burası bir rol sunucusu ve meslekler sadece insanlar birşey isteyipte parası yetmezse diye kolaylık sağlanması için var
Rol sunucusundaki ROL kavramını umarım anlıyabilirsinde 14 seviyenin geri kalan zamanını tıra harcamak yerine rol yapmayı denersin

Zaten Ets 2 oynuyorum fakat burda rol yapıp yapmamak benim elimde buna siz karışamazsınız rol yapmayı sevmiyor olabilirim ayriyeten benim rol yapmıyor olupta para kasmama neden bu kadar karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum herkesin kendi iradesi ben sununun gelişmesi için böyle bir arge açtım.
roleplay serveri burası rol yapmayı sevmiyorsan defol
Kimseyi rol yapmıyor diye sorgulamaya hakkın yok.İster yapar ister yapmaz 17 seviyeye gelip dilencilik rolleri çeviren sizler yerine emeğimizin hakkıyla kazanıyoruz paramızı şimdi git ve dilen.

Çevrimdışı RPGFaruk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Sons Lv.15
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 14:34
Toplam oynama: 38 gün, 9 saat
Birlik: ****** RC
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2018, 21:55:11 »
bencede hatta taşımacılık yük verme fiyatları arttırılsın 1 level 2k 2 level 2,5k 3 level 4k 4 level 5k, 5 level 10k versin flatbedle sabahlayanlar oyunun allahı olsun
Dostum bu dediğin şey sunucudaki çoğu para kazanma yönetimini bitirir sunucu ekonomik bakımdan çok kolay bir hale gelir. O zaman bir anlamı kalmaz.

Çevrimdışı Karabeys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jony Callera Lv.19
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2025, 14:06
Toplam oynama: 100 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2018, 22:07:55 »
Merhabalar ben sunucunun kadrolu taşımacılık ustası Berke beni tanıyanlar illaki vardır benim bu sunucuda 14 levelimin nerdeyse tamamı Flatbed üstünde geçti ve gerçektede tırlara-kamyonlara ilgiliyim neyse hemen konumuza girelim.

Normalde bi kamyonun benzin deposu 500-1200 litre arasında değişiyor fakat sunucuda flatbedin benzin deposu normal bi arac gibi 100 litre alıyor.

Flatbedin benzin deposunun arttırılması çok iyi olur hem sürekli benzin alma sorunundan kurtuluruz.
O halde sana Euro Truck öneririm, oda o tarz bir oyun olmalı.
Burası bir rol sunucusu ve meslekler sadece insanlar birşey isteyipte parası yetmezse diye kolaylık sağlanması için var
Rol sunucusundaki ROL kavramını umarım anlıyabilirsinde 14 seviyenin geri kalan zamanını tıra harcamak yerine rol yapmayı denersin

Zaten Ets 2 oynuyorum fakat burda rol yapıp yapmamak benim elimde buna siz karışamazsınız rol yapmayı sevmiyor olabilirim ayriyeten benim rol yapmıyor olupta para kasmama neden bu kadar karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum herkesin kendi iradesi ben sununun gelişmesi için böyle bir arge açtım.
roleplay serveri burası rol yapmayı sevmiyorsan defol

Kıskanmayın lütfen  :) AYRICA SANANE SUNUCU SENİNMİDE BENİ KOVUYORSUN

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mart 2019, 15:12
Toplam oynama: 13 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 26 Ekim 2018, 13:11:51 »
Destekliyorum, Kesinlike flatbedin deposu artmali 3-5 kere git gel yapiyorsun hemen bitiyor ve cok zaman kaybediyoruz

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 31 Ekim 2018, 19:33:21 »
Destekliyorum.

Neden?

Ben zamanında 3 araçla, flatbed kiralama şirketi kurmuştum. Şuanki benzinliğin az berisindeki iskelede mekanımız vardı bizi tanıyanlar zaten ordan tanıyor. Her neyse şirketi kapatmak durumunda kaldım çünkü adamların sürekli benzinleri bitiyordu. 1 saatlik kiralama açıyoruz 10 dakika sonra benzini bitiyor yolda kalıyor adamlar. Hadi hasar alıp yolda kalmasınlar diye zırhlı araç kiralamaya başladıkta, benzine bir çözüm bulamadık.

Çevrimdışı powerG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Kasım 2018, 18:54
Toplam oynama: 21 gün, 2 saat
« Yanıtla #16 : 01 Kasım 2018, 22:55:49 »
olr

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 29 Kasım 2018, 02:06:23 »
                                                                                                                                             DESTEK