Adamlar darknes bilmem ney yarışçıları tam saat 12 den beri bizim mekanımızdalar ve her 5 dakkada bir adamımızı düşürüyorlar eğer onlar gibi gidip tanıtımlarında ağlasak sanırım biz haklı olacağız ama o bize yakışmaz kimsenin tanıtımını kirletmeye hakkımız yok güzel güzel gittik şikayetimizi açtık ama halen biz DM ciyiz biz ihlalciyiz.
ucp>şikayetler>yeni şikayet
Neden forum üzerinden bu kadar açıklama yapmaya meraklısın ki?
Bir sorun varsa gidip şikayetini açarsın.
Ya siz nasıl insanlarsınız kaffayı yicem ulan 45 sayfalık tanıtımda hiç bize atılan kural ihlallerini görmedin de bunamı yorum yapıyorsun ? Git onlara de ozaman bunu yapan onlar. Önceden tanışıklığınız var anasını satayım 10 15 kişi gelmiş burda boş boş yorumlar yapıp duruyorsunuz.
Saygı çerçevesinden çıkma, sonuçlarına katlanırsın.
Ademi severim, Brandon’u severim artı olarak Authert var, bunlar sizi taşıyan insanlar. Onlar olmazsa koca bir sıfırsınız maalesef. Evet, kural ihlallerinden geçilmiyor, wolfteam oynarcasına renkli renkli yelek falan da giyiyorsunuz, rol yapıyoruz burada, realistik olmak zorundasınız farkıdasınız değil mi, nerde görülmüş mafyanın renkli renkli yelek giyindiği? baya kalite hat safada.
Eksiklerini gider, sonra bana cevap yaz.
Birde, önceden tanışıklığınız var diyorsun. Ben gördüğümü konuşurum, emin ol Adem ile daha fazla rolüm oldu, kimi ne kadar tanıdığım benim umrumda değil, Darkness’ın bir hatasını bulursam yazarım, yazmamışım demek ki yok. Ben açık konuşurum, lafımı dolandırmam.