Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

(AOG) GLAMİRA ORG.

Başlatan cosef06, 15 Ekim 2018, 15:46:03
Okunma sayısı 53182 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glamira Organization
« Yanıtla #630 : 02 Şubat 2019, 11:12:23 »
Birliğin genel tutumu (sağa sola dm) değişmediği sürece kapanması içten bile değil. Youtube’da Sean Kane’i kaçırdığınız videoyu gördüm Birlikte rütbeler arası hiyerarşi yok orada lideri dinleyen bir iki kişi geri kalan herkes kafasına göre sağa sola koşturuyorlar birlik lideri olarak saatlik kişi aldığın 90 dolar güzel para ama rol yapamadıktan sonra emek verdiğin birlik kapandıktan sonra kazandığın binlerin anlamı yok
20 dakikalık videonuzda yapılan MIX’ın haddi hesabı yok. Girdiğimiz çatışmalarda atılan q ve crashlerin haddi hesabı yok.
Rica ediyorum insanların rp zevki için kendinize bi çeki düzen verin

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #631 : 02 Şubat 2019, 13:06:16 »
Birliğin genel tutumu (sağa sola dm) değişmediği sürece kapanması içten bile değil. Youtube’da Sean Kane’i kaçırdığınız videoyu gördüm Birlikte rütbeler arası hiyerarşi yok orada lideri dinleyen bir iki kişi geri kalan herkes kafasına göre sağa sola koşturuyorlar birlik lideri olarak saatlik kişi aldığın 90 dolar güzel para ama rol yapamadıktan sonra emek verdiğin birlik kapandıktan sonra kazandığın binlerin anlamı yok
20 dakikalık videonuzda yapılan MIX’ın haddi hesabı yok. Girdiğimiz çatışmalarda atılan q ve crashlerin haddi hesabı yok.
Biri size ateş ettiğinde siz karşılık vermeden gidiyorsanız veya yaralanmayı bekleyip hiç ateş etmiyorsanız ve Mix'in en alasını siz yaparken "TACTICAL CHANNELS IC'" taktınız bu kavram TS'den yer söylemenizi IC bir şeymiş gibi gösteriyor  , adam mekanı basar bizim adamlara sıkar adamlar yerde yaralı küfürler saydırır bizde orda onu izleriz veya bizide yaralamasını bekleriz öylemi , sizin demek istediğiniz bu sanırsam sen sana sıkan adamlara ateş etme sadece izle ateş etmelerini sen bunu yap bende her çatışmamda durur sadece izlerim , adam helikopterle çatının binanın tepesini çıkmış tarıyor adamları yaralıyor polisde gelmiş bizi kolluyor sanki tarayan biziz adamlar çatıda tarıyor PD'Den umursayan yok işi yine bize bırakıyorlar biz adamları uzaklaştırıyoruz adamlara karşılık verince Polisler hemen olaya giriyor bize müdahalede bulunuyor bize ateş açan adamlarda gidiyor ne güzel dünya ne varsa bizim zararımıza , Mix diyorsun SS filan at Video at Ses kaydı at bir şey at , DM Diyorsun at birşeyler Sebepsiz yere ateş açmışlarsa haklısındır ben bu birliği girdiğimden beri silahı eline alan gelip mekanı basıyor adam tek başına mekan basıyor bizimkiler silah çıkarmıyor ateş etmiyor Sonra DM atan biz oluyoruz ben adama karşılık verince Adam Kural ihlali meselesine giriyor bana sıkman normalde karşılık vermemmi yalnış , gelen giden mekanı basıyor zaten bizden ateş açan varsa yoksa 1 ,2 kişidir kafanıza göre Gelip DM'ci Demeniz veya senin diğer ekip arkadaşların gibi Silah kullanmayı bilmeyip biz onları düşürünce Hile'ci Deme'eride ayrı mesele  , kendinizi geliştireceğini başkalarına laf atmayı başkalarını rezil etmeye başkalarını küçük düşürmeye çalışıyorsunuz , önce kendi hatalarınızın farkına varın sonra gelip burda bu şekil yorumlar yapın neyin ne olduğu ortada zaten bu kötü ve yalan yorumlar bir şeyi değiştirmez ne varsa ortada bu birlik ,tanıtımda bulunan Videoları birlikten olmayanlar atıyor tanıtım kirleniyor sanki biz sıkmışız gibi olayda burda bizim üstümüze kalıyor , Siz birine DM'ci diyecek kişiler değilisiniz senin bu birlik hakkında boş yorumunda bir şeyleri değiştirmeyecek birlik yoluna devam edecek ,siz istediğiniz kadar yalan yorum atan olan her şey ortada zaten.

Çevrimdışı Repoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jeff Rutley Lv.13
Köken: Rus
Son giriş: 13 Ağustos 2020, 17:25
Toplam oynama: 30 gün, 9 saat
« Yanıtla #632 : 02 Şubat 2019, 15:26:16 »

Dünyanın en boş iletisi cidden bu nedir ya
Mix yaptığımızı, bu hafta içerisinde DM yaptığımızı, /q attığımızı kanıtla ona göre konuşalım. Görüyorsunuz adam topluyor etraftakileri sanırım sizdende bir kaç kişiyi düşürmüşler tutturmuşsunuz DM ci bilmem neci illa bir çamur atacaksınız yani.

Hiyerarşi ve diğer bahsettiğin meselelerin bizde birlik olarak farkındayız ve gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz en yakın zamandada saten düzelicek umarım ve yolumuza çok daha sağlam bir şekilde devam ederken sizde günde 1-2 kere bizim mekanın yollarını kapatacak 1 saat bekleyecek sonra da gideceksiniz her zaman yaptığınız gibi.

Çevrimdışı Batinoski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2023, 06:55
Toplam oynama: 229 gün, 5 saat
Birlik: *DNW
Son giriş: 10 Aralık 2022, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #633 : 02 Şubat 2019, 15:50:09 »
Sözlü konuşarak birşeyi değiştiremessin aslanım ss at sana hak veririz yani burdan tatava yapma

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:40
Toplam oynama: 137 gün, 7 saat
Lance Rosse Lv.20
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 22:26
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: ****** * *ife
« Yanıtla #634 : 02 Şubat 2019, 16:36:01 »
Sean Kane rolünden sonra o rolü bozan kişilere gerekli yaptırımları yaptım :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #635 : 02 Şubat 2019, 17:18:45 »
Sean Kane rolünden sonra o rolü bozan kişilere gerekli yaptırımları yaptım :)

Cevap burada sağ ol :)

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #636 : 02 Şubat 2019, 17:21:09 »

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:40
Toplam oynama: 137 gün, 7 saat
Lance Rosse Lv.20
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 22:26
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: ****** * *ife
« Yanıtla #637 : 02 Şubat 2019, 18:58:48 »

Spoiler:

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #638 : 02 Şubat 2019, 19:10:25 »
Kişi sayısı = Güç
Birlikte elli, altmış kişi olunca o birlik artık kontrolden çıkıyor, kimin ne zaman ne yapacağını bilemiyorsun... Birlikte ne kadar kural ihlali olmadığını savunsanız bile o kadar kişi sayısına sahipsiniz ki artık çatışmalarda birbirinizi vurmamak için yelek takıp farklı renklere boyuyorsunuz, birlikteki en iyi rol bilen, güvendiğin 20-30 kişiyi bırakıp gerisini temizlemeni öneririm sana, aksi takdirde bu birlik sadece benim değil çoğu kişinin gözünde dm birliği olarak bilinecektir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Şubat 2021, 18:59
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
« Yanıtla #639 : 02 Şubat 2019, 21:42:56 »
Kişi sayısı = Güç
Birlikte elli, altmış kişi olunca o birlik artık kontrolden çıkıyor, kimin ne zaman ne yapacağını bilemiyorsun... Birlikte ne kadar kural ihlali olmadığını savunsanız bile o kadar kişi sayısına sahipsiniz ki artık çatışmalarda birbirinizi vurmamak için yelek takıp farklı renklere boyuyorsunuz, birlikteki en iyi rol bilen, güvendiğin 20-30 kişiyi bırakıp gerisini temizlemeni öneririm sana, aksi takdirde bu birlik sadece benim değil çoğu kişinin gözünde dm birliği olarak bilinecektir.