Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lorraine Lehmann - Le Sex Shoppe

Başlatan Bomonti, 19 Eylül 2026, 23:35:19
Okunma sayısı 51 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bomonti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lorraine Lehmann - Le Sex Shoppe
« : 19 Eylül 2026, 23:35:19 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Sunucunun aktiflik gösterdiği 18:00 ve 00:00 sularında oyunda oluyorum günlük rol ortalamasına göre en az bir saat aktif tutabilirim elbette ki aktiflik durumuna göre bu süre artacak şekilde değişiklik gösterebilir.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Lorraine_Lehmann
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) 1139.59, -1131.44, 23.82, 355.63
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
İş yeri adı: Le Sex Shoppe
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Diğer
İş yeri interioru: Listelere bakmama rağmen bulamadım ancak sex shop interioru istiyorum oyunun kendi default sex shop interioru veya farklı bir sex shop interioru olabilir.

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İş yerimiz şehirde legal olarak hizmet veren, yetişkinlere özel tematik ve eğlenceli ürünlerin satışını yapacak bir konsept dükkan olacak. Amacım sadece dükkana girip eşya alıp çıkılan monoton sistemi kırmak, insanlara sürekli farklı rol pasları atabilmek. Dükkan içinde hem birebir müşterilerle ilgilenip ürün tanıtma hem de mahremiyete önem veren gizli paketleme rolleri dönecek. Dışarıda ise sadece dükkanda durmak istemeyen elemanlarımız için adrese özel gizli kargo kuryeliği, broşür dağıtımı ve şehirdeki bekarlığa veda partilerine veya eğlencelere malzeme tedarik etme gibi hareketli roller yaptıracağım. Ayrıca çevredeki diğer mekanlarla da ortak etkinlikler düzenleyip bölgeye ciddi bir oyuncu sirkülasyonu getireceğime inanıyorum. Tüm bu süreçleri yürütürken tamamen sunucu kurallarına, erotik rol sınırlarına ve genel RP etiğine sadık kalacağız. Kimseyi OOC rahatsız etmeden, tamamen makarasına ve rol kalitesini yükseltmeye odaklı, bölgeyi canlandıracak aktif bir mekan işletmeyi hedefliyorum.
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Dükkanda eleman olarak çalışacak kişilere sadece kasa arkasında durma rolü değil, baya çeşitli roller sunmayı planlıyorum. Biri müşteriyle ilgilenip ürün tanıtırken diğeri ürünlerin gizli kargo paketlemesini yapacak. Dışarıda teslimat kuryeliği yapacak elemanlarımız olacak, siparişleri adrese gizli kargo şeklinde ulaştıracaklar. Ayrıca şehirdeki parti veya bekarlığa veda organizasyonlarıyla anlaşıp oralara malzeme taşıma ve stant kurma rolleri de verdireceğim. Yani çalışmak isteyen her oyuncuya kuryelikten satış danışmanlığına kadar aktif rol pası çıkacak.
İş yeriniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bu iş yerini açarak o bölgeye ciddi bir canlılık getireceğime inanıyorum. Amacım ve hedefim, insanların sadece klasik işlerini halledip geçtiği sıradan bir sokak yerine, sürekli oyuncu sirkülasyonunun olduğu ve kaliteli muhabbetlerin döndüğü aktif bir nokta yaratmak. Bölgedeki diğer mekanlarla da ortak etkinlikler ve parti rolleri düzenleyerek o caddenin rol kalitesini yükseltmeyi hedefliyorum. Hem dükkan çevresindeki hareketliliği artıracağıma hem de bölgeye bambaşka bir sosyal hava katacağıma inanıyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Bomonti"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Sowezy

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Eylül 2026, 00:58
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Köken: Alman
Son giriş: 26 Eylül 2026, 00:59
Toplam oynama: 278 gün, 23 saat
Köken: Alman
Son giriş: 29 Eylül 2026, 00:13
Toplam oynama: 91 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Eylül 2026, 13:24
Toplam oynama: 5 gün, 19 saat
Ynt: Lorraine Lehmann - Le Sex Shoppe
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2026, 02:41:31 »
Zaten işyeri size ait, açılmış daha önceden.