Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yönetim Ekibinin Şikayet İncelemeleri Hk.

Başlatan marstral, 24 Ağustos 2026, 23:07:30
Okunma sayısı 437 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AspecTk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ağustos 2026, 11:38
Toplam oynama: 28 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ağustos 2026, 01:55
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 17 Ağustos 2026, 19:57
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Ynt: Yönetim Ekibinin Şikayet İncelemeleri Hk.
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2026, 11:52:36 »
Bu konuya katılıyorum, çoğu yetkili ellerinden geldiklerince yardımcı olmaya çalışıyorlar ama bazıları bir şeyleri çok güzel bildiklerini sanıp aslında hiç bir şey bilmiyorlar. Sorun burada başlıyor, kanıtlarımızı vs. sunmamız halinde bile kanıtlar açılmıyor kanıtlar yetersiz oradan ss alamazsın tarzı şeylerle, haklı olduğumuz konularda bile haksız çıkartıyorlar. Acilen bu olayların düzeltilmesi lazım. Yönetim ekibi (FG-OG-Admin Kadrosu) baştan düzenlenilmesi gerektiğini ve herkesin hak ettiği yerde olmasını düşünüyorum.
1
1

Çevrimdışı Rinnegan

Senior Lead Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Yönetim Ekibinin Şikayet İncelemeleri Hk.
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2026, 12:41:11 »
Bahsi geçen şikayet konusu ilk aşamada bir Admin değil, Forum Görevlisi (FG) tarafından incelenmiştir. İtiraz sonrasında ise konu sırasıyla High Senior Forum Görevlisi (HSFG) ve ardından Lead Forum Görevlisi (Lead FG) tarafından kontrol edilmiştir. Bu durum, şikayet itirazlarının en adil ve doğru şekilde sonuçlanması adına kadro içerisinde uygulanan standart bir prosedürdür. Hepimiz insanız; kurallar çerçevesinde gözden kaçan noktalar olabileceği için süreç iki farklı yetkili tarafından aşamalı olarak denetlenmektedir. Yönetim veya görevli kadrosunda bir aksaklık görüldüğünde üst yönetim gerekli müdahaleleri yapmaktadır. Bir yetkilinin yetersiz olduğunu düşündüğünüz durumlarda bunu Admin Şikayeti açarak veya UnknownCMD'ye özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

Kanıtlar konusunda ise Discord bağlantıları artık hiçbir şekilde ne bir başvuru formunuzda ne de şikayet/ticket panelinde kabul edilmektedir; ekran görüntülerinizi prntscrn, imgur, imgbb, hizliresim veya resmim.net gibi bilinen platformlar üzerinden iletmeniz gerekmektedir. Videolarda ise Streamable, yüklemiş olduğunuz videolarınızı birkaç gün sonra platformdan silebildiğinden ötürü YouTube veya bilindik bir başka video yükleme sitesini tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Hiçbir yetkili geçerli kanıtlarınızı nedensiz yere reddedemez; aksi bir durumda itiraz ticketı veya yetkili şikayeti açabilirsiniz.

Son olarak sanırım Discord tarafında açmış olduğunuz başlığınız kaldırılmış. Bu başlığınızın kaldırılması normal bir durum çünkü başlığı açmış olduğunuz bölüm adından da anlaşıldığı gibi Teknik Destek bölümü. Teknik Destek kategorisi yalnızca teknik sorunlar içindir. Bu tarz yönetimsel konuların AR-GE bölümü ya da Ticket sistemi üzerinden dile getirilmesi gerekmektedir.
4
1