Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PigPen Nebuchad Nezzar.

Başlatan BüyüKKaan.., 14 Mayıs 2024, 22:13:38
Okunma sayısı 319 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BüyüKKaan..

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 08 Kasım 2024, 21:32
Toplam oynama: 228 gün, 5 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:08
Toplam oynama: 73 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Eylül 2024, 22:29
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: ******* Tv
PigPen Nebuchad Nezzar.
« : 14 Mayıs 2024, 22:13:38 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın her günü, günlük 4-5 6 saat aktifliğim bulunuyor - İçinde bulunduğumuz bu haftadan sonra günlük aktifliğim sabit 5 saat kadar olacaktır]

İş yeri Bilgileri
İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Nebuchad_Nezzar]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [2421.28, -1220.09, 25.51, 345.41]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):[ https://hizliresim.com/8cyk960 ]
İş yeri adı: [PigPen(183)]
İş yeri tipi(Bar, Diğer): [Bar]
İş yeri interioru: [Serbest]

Kişisel Bilgiler
İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:

Hedeflerim:
-PigPen'i insanların her daim gitmek için bir bar aradıklarında 1. sırada akıllarına getirebilmek.
-Kaliteli oyuncular ve dostlarım ile eğlenceli bir RolePlay deneyimi sunmak.
-Eğlenceli etkinlikler ve temalı geceler düzenleyerek etkileşimleri ve kaliteyi arttırmak.
-Çalışan olarak aldığım kişileri bar için olabildiğince başarılı bir rol sergileyebilmeleri için eğitmek.

İşletme:
Barım, içecek satışları, bahşiş ve bazı günler ücretsiz etkinlikler dışı ücretli olarak düzenleyeceğim etkinliklerden kaar edecek.

Kaynaklar:
İşletme sermayesi
Kendim ve çalışanlarımın tecrübesi ve becerileri
Müdür yardımcılarım

Sosyal medya:
SaSocial üzerinden PigPen'e ait bir hesap açıp barı oyunculara tanıtmak, aktif ve eğlenceli gecelerden video ve akım fotoğrafları düzenleyerek bunları paylaşmak. Bu akım videolarıyla oyunculara meydan okuyarak onları da akıma katılmaya teşfik etmek. Etkileşimleri arttırmak.
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın:

Ben bar sahibi olarak bana İC'de yardımcı olması için bazı arkadaşlarımı müdür yardımcı olarak atayacağım. Daha sonrasında üst bölümde de söylediğim gibi barda servis yapması için İC olarak bir kaç oyuncu ile anlaşıp kendilerine gerekli eğitimleri ve rol bilgilerini aktaracağım. Kendime kurmuş olduğum bu ekip ile beraber oyuncuları ve arkadaşlarımı düzenli saatlerde yapacağımız açılışlarla bara davet edeceğim. Gelen oyuncularla beraber barda ve loca bölümlerinde insanlar arası sıcak muhabbetlerle kaliteli bir rol ortamı oluşturacağım. Eğlenmeye gelmiş olan bazı oyuncular için de ekibime katmayı planladığım bir DJ olacak ve eğlenmeye gelen oyuncuları dans pistinde coşturacağız. Bazı geceler için aklımda ödüllü dans ve içki yarışı gibi planlar var.. Bu tarz etkinlikler ile de oyunculara kaliteli bir rol ortamı sağlamış olmakla beraber onları eğlendirip barın aktifliğini yüksek tutacağım.

İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?:

PigPen, bölgede bir buluşma noktası ve sosyal etkileşim alanı olarak hizmet vermesini amaçlıyorum. Oyuncuların bir araya gelmesiyle bölgedeki sosyal canlılık artacaktır ve insanlar arasında yeni ilişkilerin ve rollerin oluşmasında katkıda bulunabilirim. Bunlara ek olarak da PigPen'in bulunduğu konumda bazı il-legal çeteler ve kuruluşlar var. Bu birliklerin liderleri ile konuşarak akşamları Legal olarak bar hizmeti veren PigPen'i gündüzleri bu birlikte ki oyuncular için bir tür toplanma ve el altından il-legal ticaretlerin gerçekleştirilebileceği bir mekan olarak belirlemek.
Örnek: PigPen'in arka sokağında takılan iki il-legal:
https://hizliresim.com/k9wb9gn

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "BüyüKKaan.."; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22