Sizin gibiler bu bölümü eleştirmek yerine laf sokmak için kullandığınız sürece ROLEPLAY GELİŞMEZ
ADAM LAFINI SÖYLEMİŞ BABBA Ekleyeyim ben kimseyi "baba" diyeceksin diye zorlamıyorum + olarak görende sen burada emek vermişsinde onay almışsın sanacak sizin konsept ve bizim konsept aynı degil canım benim,siz 3-5 drift videosu ile alırsınız ama biz burada "MAFYA"yız büyük harflerle yazıyorum aklına kazıman biraz geç oluyor veya anlamıyorsun bilemem orasını anla diye büyük harfle yazıyorum yani 2 kere söyledim çünkü anlamıyorsun bir daha söylüyeyim anlamıyorsun diye "BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM"
Diğer mafya birlik tanıtımlarına bakıyorum maks 8 sayfada onayı alırken siz 26 sayfada alamıyorsunuz buraya gelmiş boş yapıyorsun
Biraz sana eğitim verim dur.
1- Tanıtım benim tanıtımım ve buraya boş boş konuşup "IC" sizi pert ettik diye "OOC" Olarak buraya aç köpekler gibi didinen sensin.
2- Bizi başka birlikler Mafya/Çete ilgilendirmez biz sadece kendi yolumuza bakarız.
3- Belki bize göre iyi olan tanıtım,size göre kötü olabilir tabi saygımız sonsuz size şu şekilde yazı ile başlarız. "Değerli yanıtınızdan bize zaman ayırdıgınız için teşşekkürler." fakat siz buraya gelip sırf sizi bastık size şikayet açtıgımızdan dolayı burada boş boş yanıtlar yapıp milleti tahrik ediyorsunuz.
4- Burada istersen 100 Sayıfa ol her şey tanıtım ile bağlı bir şey sayıfa ile yargılamak aptalca ve saçmaca veee sende bunu bize sunuyorsun tebrikler
