Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

helper hk.

Başlatan Rosenzwei, 22 Aralık 2023, 03:48:41
Okunma sayısı 778 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
helper hk.
« : 22 Aralık 2023, 03:48:41 »
1- H2 olanlar nedense chate yazdığı zaman IC isimleriyle IC kanala yazmış oluyorlar. Helper Duty açsalar bile chate yazı yazdıklarında dutysiz gözüküyorlar ama bence saçma bir durum sonuçta H2'de hemen hemen H3/H4/H5 ile aynı sorumluluklara sahip hepsi her türlü bug talebi bakıyor. Değişmesi gerek bana göre bu durumun.

2- Tüm yetkililer isteğe bağlı olarak sadece kendi loglarını görebilsin. Sadece kendi loglarımızı görmek için tog menüsüne ayrı bir tuş gelebilir. Ben sadece kendi loglarımı görmek istiyorum çok daha rahat oluyor. İstemeyenler yine normal bir şekilde kullanabilir isteyenler ise tog menüsünden açar sadece kendi loglarını görür. Sadece helper için değil tüm yetkililer için söylüyorum.

3- x,y,z eksenine 51232 birim gitti gibi logların düşmesine bence gerek yok. Bu çok basit bir komut sadece en fazla iki birim bir yerlere gidebiliyorsun bunun logunun düşmesinin pek bir anlamı yok gibi. Tamamen chat karışıklılığı bana göre.

4- Helper chatinin rengi ile logların rengi aynı, bir tık aynı rengin farklı tonları kullanılabilir yani arasında fark olduğu görülebilsin yeter. Helper chat loglardan dolayı bazen araya kaynıyor okunamaz oluyor. Çokta gerekli bir şey değil ama olsa iyi olurdu.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: helper hk.
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2023, 11:42:47 »
Hiçbir maddeyi desteklemiyorum maalesef, ayrıca o basit gördüğünüz x y z logları tahmin edemeyeceğiniz kadar öneme sahip.
1

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: helper hk.